I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Umarım öyle bir şey olmaz. Olursa artık oynanmaz zaten. Optimizasyon ayarları geliştirmesi ve Grafik konusunda değiştirilme yapılır umarım. Tabii birkaç hayvan da.
Herkes istediğini yapabiliyorsa bırakın durduğu yerde dursun o zaman. Neden geliştiriliyor ki?O işlemi ben yaptım şahsen yeni sunucumda kan efektleri müthiş duruyor.
Bahsetmek istediğim de bu isteyen istediğini yapabiliyor minecraft'da.
Oyun geliştirilmeyecekse emek yok demektir. Emek yoksa para kazanmaları anlamsız. Anladın mı?Oyunun fiyatı ile oyunun içeriğinin alakasını biraz daha açar mısın ?
İp pls plsplsO işlemi ben yaptım şahsen yeni sunucumda kan efektleri müthiş duruyor.
Bahsetmek istediğim de bu isteyen istediğini yapabiliyor minecraft'da.
Bence gerekli olduğunu düşünüyorum.Minecraft bir yaratıcılık oyunu.
Teknolojik bir şey istersek biz sunucu kurucuları yapıyoruz zaten bunu.Tekkit olsun,FTB olsun.
Yani minecraft'ı her biçime oyuncu kitlesi zaten sokabiliyorken oyunu sınırlamanın mantığı yok.
Bence gerekli olduğunu düşünüyorum.
Minecraft artık oyunluktan düşmeye başladı. Artık herkes yavaş yavaş bırakıyor. Millet sıkıldı. Çünkü aynı şeyler tekrarlanıyor.
Mod pack nedir ben onu anlamıyorum. 2 adamın toplanıp oyunu modlaması oyunu ileri götürmez.
Oyuncu kitlesi falan kalmadı ? Neyin oyuncu kitlesinden bahsediyoruz. 9 - 10 yaşındakilerden başka kimse MC oynamıyor. Çünkü 3 senedir oynuyoruz. 3 senedir aynı şeyi tekrarlıyoruz. Forumun çoğunluğu ortam ve sohbet için burda. Geri kalan %60 lık kısımda server kurma para kazanma peşinde.
8 Yaşında Profesyonel Pluginerler çıkmaya başladı.
Her sunucuda AhmetMelih in plugin paketleri kullanılmaya başlandı.
Saçma saçma modlar çıkıyor ve çıkmaya devam ediyor.
Çoğu mod yapımcıları 1.7 de bıraktı çünkü kodlama API tamamen zorlaştı.
Önüne gelen server açmaya başladı.
Serverda hilesiz olan Kişi KALMADI ve bu hilelerin önüne geçilemiyor.
Çoğu kişi sadece Ego tatmini için PVP oynuyor.
No cubes gibi rezil bir mod çıktı.
Sizce bunlara bir son verilmesi gerekmiyor mu ?
Microsoftu Bilmem Ama Mojang'dan Kalan çalışanların Boss Ekleyeceğini Hiç Sanmıyorumtavşan bossu eklerlerse atlayacam![]()