Sizce Nasıl Olur ?

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler aklıma bir fikir geldi. Bende sizinle paylaşıp görüşlerinizi alayım dedim.

Şimdi sunucu Zombie Survival gibi bir şey olacak.Bizde pluginler sayesinde silah falan da kullanabileceğiz.Ve GunShop olacak her zombi öldürdüğümüzde +1 puan alarak silah satın alabileceğiz.Eğer bir zombi sizi öldürdüğünde ise Zombi'ye dönüşüceğiz ve kaç puanımız var ise ona göre başka bir zombi seçebileceğiz. Yani Enderman +30 puan ise onu seçip enderman'a dönüşecğiz ve dahada güçlü olacağız.

Sizce nasıl ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani gmoddaki zombie survival gibimi?
benzetebilirler
mesela arcane chestler var ve normal shop yapamıyorsun onları aldığında
1 tane spawnda var fakat spawn çok tehlikeli
eşya taşıyıp çıkışlarını engelleybiliyorsun
headcrab yarasa olur
ağır zombie zombie
hızlı zombide skeleton olur
nasıl?

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani gmoddaki zombie survival gibimi?
benzetebilirler
mesela arcane chestler var ve normal shop yapamıyorsun onları aldığında
1 tane spawnda var fakat spawn çok tehlikeli
eşya taşıyıp çıkışlarını engelleybiliyorsun
headcrab yarasa olur
ağır zombie zombie
hızlı zombide skeleton olur
nasıl?
Bende öyle düşünüyordum işte Gmod'daki gibi.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence ne yap biliyo musun, böyle sadece zombiler olsun ama baya fazla olsun, sonra sığnaklar olsun oyunculular kamp falan kursun bariyer kursunlar yemek falan bulsunlar. öyle bi server tutar bence

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence kullan ama bnm fikrim olduğunu belirt
benim bahsettiğimde ona benzer
fakat eşyaları taşıyıp onlara çivi çakabiliyorsun ki onlar yerinden kıpırdamıyor :)
çivileri hammerla tamir edebiliyorsun ve puan kazanıyorsun fakat özel hammer kullanmazsan kullanışsız olup kırılıyor.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim bahsettiğimde ona benzer
fakat eşyaları taşıyıp onlara çivi çakabiliyorsun ki onlar yerinden kıpırdamıyor :)
çivileri hammerla tamir edebiliyorsun ve puan kazanıyorsun fakat özel hammer kullanmazsan kullanışsız olup kırılıyor.

bence ne yap biliyo musun, böyle sadece zombiler olsun ama baya fazla olsun, sonra sığnaklar olsun oyunculular kamp falan kursun bariyer kursunlar yemek falan bulsunlar. öyle bi server tutar bence

bak kullan bunları kullan