Merhaba Millet,
Uzun süredir bir düşünce aldı beni...
Açtığım sunucular hep buglu oluyordu ve ilerleyen zamanlarda oyuncular sıkılıp çıkıyorlardı bende
tüm sunucuları bir araya toplamaya kararverdim aklıma, gelen fikirleri sunucu haline getirdim ve açmaya karar verdim.
Sunucuları özelliklerini neler yapıldıklarını sizlere göstereceğim şimdi,bu sunucuların bazılarını daha önce açmadım bildireyim.
Peki bu sunucunun ismi ne alaka diye sorarsanız çoğu sunucu rol tarzı olduğu için adının Türkçesi "Son Ömür veya Son Yaşam" şeklindedir
Merhaba "Kovboy Hayatı Severler"
Burası bir rol oyunu olmayacaktır.Heryerde PvP hakim tabikide olmayacak belirli alanlarda düello veya önüne gelen kişiye saldırabileceksiniz girdiğiniz yerde dikkat gibi bir yazı zaten sizleri karşılıyıcak.Oyuna başladığınız anda silah almak malasef çok zor olucak,öncelikle görevleri tamamlamız gerekicek uzman bir şekilde görev sitemi olacaktır.Uzak bir şehirden diğer şehire size verilen eşyayı götürmeniz gerekecek veya bu görev malzemesini satabileceksin,Şehirler arasında çok uzun yollar sizi bekliyicek ve oyunu gösteren bir haritanız olmayacak heryeri gezerek tabelalar yardımı ile öğrenebilirsiniz.At evcilleştirmek okadar basit değil !.Bir domuz eti yüzünden sizleri öldürebiller.Gerçekçi 10-15 adet silah eklemeyi düşünüyorum.Sunucunu 1.7.9 olucaktır tamamen.Otomatik texture pack kurulumu olması için 1.7.9 olması gerekiyor.Gerçekçi bir kovboy hayatı teması olucak umarım beğenmişsinizdir.
Merhaba "Silah ve Uçmayı Severler"
Bügünki sunucu fikrimiz uçan savaşlar konuludur.Sunucuda uçma engelli değil yani uçma hack açmanıza gerek yok !
Eğlencemizde uçarak insanları silahla vurmaya çalışıyorsunuz sniper,taramalı ve taktak gibi silah türleri ile uçan kişileri öldürmeniz gerekiyor
Her uçan insan öldürdüğünde 250TL para kazanırsınız ve level kazanırsınız kazandığınız level kadar para gelmekte ve daha çok para ile daha çok silah alabilirsiniz !
Uçmalı kaçmalı savaşta sende yerini alacaksın !
Merhaba "Dayz ve Zombili Survival Serverler"
Dayz sunucumu öncedende zaten bilmeniz gerekiyor diye umuyorum website "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
"Dayz"de zombilerden korunmanızın yanında insanlarda bir tehlike chestlerden açık dünyada loot yapmanız gerekiyor hayatta kalıp eşya toplayıp insanları öldürmek veya bir grup kurup hayatta kalabilirsin veya bir Bandit olup herkesi öldürebilirsin. Sunucunun eski konusu silinmeden bakabilirsin: https://forum.gamer.com.tr/konu/day...at-oldu-kapali-beta-sunucumuz-kapandi.206770/
Merhaba "Gerçekçi Hayat Arma3 ve Silah Severler"
Arma3 Altis Life sunucumuzda gerçek hayatta kalma türüdür.Yani susuzluk kanama gibi özellikler bulunmaktadır şehirler gerçek insanlar rol ortamı herşeyin bir araya toplanmış bir sistemdir.Sunucuda maden ocaklarına gidip maden işle veya dalgıç olup dalgıçlık yap istediğinde özgürsün sunucumuzda Araba alabilir ev alabilir hatta Helikopter alıp benzini doldur ve havalan !
Polisler sizleri daima korumaktadır bir insan öldürmek büyük bir suçtur bunu unutma !. Sunucu konusu
https://forum.gamer.com.tr/konu/arm...hlar-helikopter-araba-artik-whitelist.223270/
Merhaba "Rust Server Kişiler"
Rust oyununu umarım biliyorsunuzdur,bilmiyorsanız ise videolar izleyerek öğrenebilirsiniz.Genellikle amacı hayatta kalmaktır ve deriler taşlar cehverler odunlar keserek ev yapabiliyorsunuz.Radyasyonlu bölgelerden eşyalar toplayıp hayatınıza devam edebiliyorsunuz özel silah craftları zorlu bir hayat mücadelesi Rust ile sizleri karşılayacak gibi SonVita keyfi ile en gerçekçi seviyerlerde hayatta kalma mücadelesini Rust ve Vita birleşerek sizlere sunucak gibi..
Merhaba "Hunger Games ve Kit-PvP Serverler"
Hunger Games ve Kit-PvP"den esinlerek yaptığım bir oyun türüdür.Bu oyunumuzda silahların güçleri düşürülmüş olucaktır ve minik mapte aynı Kit-PvP"deki gibi insanları öldürüp para kazanacaksınız.Hungergamesteki gibi minik haritamızda chestler olucak ve chestler otomatik yenilenecek.Chestlerden silah ve kılıç vb eşyalar çıkarabileceksiniz.Silahlar sadece chestlerden çıkıyor mermileri ise spawndan alım yapabiliyorsunuz ekipman gibi şeyleri insan öldürerek alabiliyorsunuz bu
sunucuda vip diye bir şey olmuyacaktır.
Konun devamını yarın yazacağım çok uğraştığım ve yorulduğum için yarın devam edeceğim umarım beğenmişssinizdir şu an itibari ile !
Son düzenleme: