GameMakeri forumdakiler neden sevmiyor?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum gamamakeri forumdakiler neden "ben olsm gamamekrle yapmazdim vb " diyor ? Dur ben tahmin edeyim : telif haklarının yarısı onlarınmi oluyor?

SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
GameMaker ile yapılan oyunlar pek iyi olmuyor ondan.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başkaları neden söylüyor bilemem ama benim için gamemaker ile yapılan oyunun bir değeri yok, her şey zaten program tarafından hazır sana sadece yerleştirip kaydetmek kalıyor boyama kitabı gibi bir şey oluyor :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gerekli şeyleri sağlamıyor (En önemlisi de sprite üzerinde oyun içerisinde değişiklik.) Kodlayarak dahi olsa bir yere varamazsın. Çünkü görebileceğin en saçma dil olabilir belki "GML". Oyun içerisinde kendi reklamını yapıyor (gelir++) Ve fiyatı çok pahalı (Bkz. Game Maker Studio 989$)[DOUBLEPOST=1417367713,1417367554][/DOUBLEPOST]Tam fiyat vermek gerekirse 1.790,00 TL

K

Klood07

Ziyaretçi
5 dk'da sürükle bırak ile oyun yapılan motoru kimse sevmez :( Game Maker kullanacağınıza Unity kullanın :(

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkurler arkadaşlar planlsdıgım oyunu unity veya başka bir dil ile yapacağim ama hakkatten merak ediyorum telif hakkınin yarısını alıyorlarmı?

SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu söyleyebilirim ki forumda ki hiç kimse Game Maker'ı bilmiyor tabi hep türkleri takip ederseniz olacağı bu. Türklerden çok bir şey beklemem, yabancı forumdan tanıştığım bir arkadaşım var oda GM ile uğraşıyordu. Oynu çıkınca Google Play Store'de en iyilerin arasına girmeyi bile başardı. GM'ye kolay diyenlere söylüyorum bilmediğiniz şeyler bilmedikçe kolaydır.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Şunu söyleyebilirim ki forumda ki hiç kimse Game Maker'ı bilmiyor tabi hep türkleri takip ederseniz olacağı bu. Türklerden çok bir şey beklemem, yabancı forumdan tanıştığım bir arkadaşım var oda GM ile uğraşıyordu. Oynu çıkınca Google Play Store'de en iyilerin arasına girmeyi bile başardı. GM'ye kolay diyenlere söylüyorum bilmediğiniz şeyler bilmedikçe kolaydır.
Oyunun begenilmis olmasi kaliteli oldugu anlamina mi gelir?
Bkz. Flappy Bird

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

Emin ol yapabilenler için gayet kaliteli bir oyun motoru.İstediğin kadar video atabilirim ama burada konuyu değiştirme istemem.Görmek istersen Ö.M'dan atabilirim.
O program oyun icin harcanan emegi azaltiyor. GM ile yapilmis bir oyunun benim gozumde fazla bir degeri yoktur.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O program oyun icin harcanan emegi azaltiyor. GM ile yapilmis bir oyunun benim gozumde fazla bir degeri yoktur.

Bence fazlasıyla var.Herkese göre kolaylık oranı değişir.Mesela ben Unity'i kolay buluyorum ama Game Maker'i kolay bulmuyorum.Herkesin farklı bakış açısı vardır.O yüzden fikrine saygım var, ama bana göre GML daha zordur.