Help Meh M8's Pls

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Tam anlayamadım, ama galiba oyun senin bulunduğun ülke için. lisans sebeplerinden dolayı kısa süreliğine kapatılmış. Kısa zamanda açılacakmış.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tam anlayamadım, ama galiba oyun senin bulunduğun ülke için. lisans sebeplerinden dolayı kısa süreliğine kapatılmış. Kısa zamanda açılacakmış.
Umarım kısa zamanda açılır. :) Sağ ol bilgi için. Ben de zaten o açıklamayı okudum anladım sorunu nasıl çözeceğimi sordum. :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben glyph kullanılıyorum o daha iyi snada tavsiye ederim ve s4lenague yi kndi sitesinden niye indirmedin ?
S4L'yi kendi sitesinden Aeria Ignite'den indirdim zeki jojuq*[DOUBLEPOST=1417427731,1417427153][/DOUBLEPOST]Ben hala Mühde ile Nüynüyün yardımını bekliyorum. Onlar belki anlar.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek sende ava oynamaya çalışıyorsun :( Aeria games bir kaç yıl önce onu türkiyeye kapadı ne güzel oynardık :/

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
B) Like a boss. B) I did it m8's.

Beni kullanıyo la

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NOOO SENİ SADECE BEN KULLANABİLİRİM AŞQW! <3
Demek sende ava oynamaya çalışıyorsun :( Aeria games bir kaç yıl önce onu türkiyeye kapadı ne güzel oynardık :/
Lanet olası Aeria. :([DOUBLEPOST=1417428043,1417427913][/DOUBLEPOST]Hack koruma şeysi yüklendikten sonra oyunun açılmaması sonucu Zorin'in çok pis sinirlenmesi ve çantasını yerlerden yere vurması*[DOUBLEPOST=1417428136][/DOUBLEPOST]Durun galiba açılıyor.

AÇILDI YOA!!!'^!'%!&523563%7^&+ ELHESLHSROHGJSKRGRSKH NKJETRGHWKRHWJEKNTJEŞKWFJ WELK HJWELKJBHWELK NJEWKTHWJ KTHJKERJ FEGEA *happy zürün*
BUGÜN MATEMATİK SINAVIM VAR GRAM UMRUMDA DEĞİL NASIL OLSA 0 ALACAĞIM [HASHTAG]#YOLO[/HASHTAG] SONUNA KADAR [HASHTAG]#SWAG[/HASHTAG] A.V.A. BEKLE BENİ BEBEK!

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
B) Like a boss. B) I did it m8's.

NOOO SENİ SADECE BEN KULLANABİLİRİM AŞQW! <3

Lanet olası Aeria. :([DOUBLEPOST=1417428043,1417427913][/DOUBLEPOST]Hack koruma şeysi yüklendikten sonra oyunun açılmaması sonucu Zorin'in çok pis sinirlenmesi ve çantasını yerlerden yere vurması*[DOUBLEPOST=1417428136][/DOUBLEPOST]Durun galiba açılıyor.

AÇILDI YOA!!!'^!'%!&523563%7^&+ ELHESLHSROHGJSKRGRSKH NKJETRGHWKRHWJEKNTJEŞKWFJ WELK HJWELKJBHWELK NJEWKTHWJ KTHJKERJ FEGEA *happy zürün*
BUGÜN MATEMATİK SINAVIM VAR GRAM UMRUMDA DEĞİL NASIL OLSA 0 ALACAĞIM [HASHTAG]#YOLO[/HASHTAG] SONUNA KADAR [HASHTAG]#SWAG[/HASHTAG] A.V.A. BEKLE BENİ BEBEK!

Oynuyasım geldi şimdide neyse :/