Osu! Beyininizin Sınırlarını Zorlamakta Üstüne Yok ...

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Benim Tavsiye Etiğim Oyunun Üstüne Yoktur Bildiğiniz Üzere "Övünür",
Herneyse Bugünkü İncelemem Osu! Üzerine Olsun, Konuya Geçmeden Oyundan Bahsedeyim

Osu! Odaklanma Probleminizi Azaltan Bir Oyun Olmasına Karşı daha Hızlı Ve Seri Hareket Edip Düşünmenizi Sağlar, Açık Olucam Oyun Tam Anlamıyla Başınızı Ağrıtıyor. İlk Oynadığınızda Harbiden Canınızı Acıtır Ama Bir Süre Sonra Alışıyor, Oyunu Bazen Dinlenmek Bazende Sınırlarınızı Zorlamak İçin Oynayabilirsiniz.

Bu Size Kolaymı Geldi ? Bide Bunlara Bakın Derim

Kısaca Bu Oyunda Sınırlarınızı Zorlayabilir Yada 5 Dakikanızı Bir Yana Ayırıp Rahatlıyabilirsiniz

Oyun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyun F2P "Free To Play" Kapsamındadır Yani Bedava Tablet Ve PC Konsollarında Mevcut
Oyun PC'de Grafik Tabletle Oynamanız Mümkün
Beğendiyseniz Şimdiden İyi Oyunlar <3

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağılın en sevdiğim türden bir oyun.
Ücretli mi ?
Kaç kuruş ücretliyse

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hep bu oyunu merak etmişimdir.Ve her zaman basit ve gereksiz bir oyun olduğunu düşünmüşümdür.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müzik oyunlarına eleştirin çok kaba :(
Ne abi? Sayılar çıkıyor onlara basıyorsun arkada şarkı çalıyor ve sende şarkının ritimlerine göre sayıların dairelin falan çıktıkları yerlere basıyorsun arada sırada sağda solda bir kaç bayan anime karakteri çıkıyor kombo süper kombo falan gibi şeyler söylüyor bu ne şimdi?
Buna dıştan baktığında çok saçma ve boş bir şey olarak görürsün.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne abi? Sayılar çıkıyor onlara basıyorsun arkada şarkı çalıyor ve sende şarkının ritimlerine göre sayıların dairelin falan çıktıkları yerlere basıyorsun arada sırada sağda solda bir kaç bayan anime karakteri çıkıyor kombo süper kombo falan gibi şeyler söylüyor bu ne şimdi?
Buna eğlence denir.
O call of duty den felan ultra epic ultra super perfect daha iyidir tğmmı.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna eğlence denir.
O call of duty den felan ultra epic ultra super perfect daha iyidir tğmmı.
Ben O oyunların yanlısı değilim. Odak ve konsantrasyon mu diyorsun? Ninja Gaiden oyna yiyorsa bakalım.Daha ilk seviyeden kalırsın.Tamam bu şey de eğlencelidir ama yanında buna ilgi duyan veya bununla ilgilenen birileri olmadı mı çok boş gelir sana hele ki seni bu yüzden eleştirirlerse işte o zaman bu tür şeylerden nefret ediyorsun.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben O oyunların yanlısı değilim. Odak ve konsantrasyon mu diyorsun? Ninja Gaiden oyna yiyorsa bakalım.Daha ilk seviyeden kalırsın.Tamam bu şey de eğlencelidir ama yanında buna ilgi duyan veya bununla ilgilenen birileri olmadı mı çok boş gelir sana hele ki seni bu yüzden eleştirirlerse işte o zaman bu tür şeylerden nefret ediyorsun.
Kapışalığm mı ?
O ninja gaiden bilmemne kaç kuruş ?

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Kimseyi Desteklemiyorum ama kolaysa sen yap bu oyunu

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapışalığm mı ?
O ninja gaiden bilmemne kaç kuruş ?
Hahahah... :D Bahsettiğim oyun 80 yapımı bir oyun genelde bizlerin ''Ateri'' dediğimiz tür bir oyun fakat oyunu çalıştıran şey Ateri değil başka bir alet. :D Ayrıca oyunu bir oyun olarak oynaman mümkün değil pc de O yüzden ROM olarak indiriyorsun onu çalıştıran aletin programını da indiriyorsun ve O programdan ROM'u bularak seçiyorsun ve açıyorsun bu sayede oyunu oynaya biliyorsun.
Bu arada bi sen neden profilini kitledin özel konuşma bile açılmıyor sana what's the point?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahahah... :D Bahsettiğim oyun 80 yapımı bir oyun genelde bizlerin ''Ateri'' dediğimiz tür bir oyun fakat oyunu çalıştıran şey Ateri değil başka bir alet. :D Ayrıca oyunu bir oyun olarak oynaman mümkün değil pc de O yüzden ROM olarak indiriyorsun onu çalıştıran aletin programını da indiriyorsun ve O programdan ROM'u bularak seçiyorsun ve açıyorsun bu sayede oyunu oynaya biliyorsun.
Bu arada bi sen neden profilini kitledin özel konuşma bile açılmıyor sana what's the point?
Benim suratıma hunharca gülme :(.
Pls kapışğ benimle

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim arkadaş tablet alıcaktı fare ile bi yere kadar oynayabiliyorsun o hızlı hareketlerin nerdeyse hepsi tabletle oluyordu
Bu oyun Wii de de yok mu?[DOUBLEPOST=1417459432,1417459371][/DOUBLEPOST]
Benim suratıma hunharca gülme :(.
Pls kapışğ benimle
Bu tür oyunlardan hiç anlamıyora benziyorsun abi. :(
Neyden konuştuğumuzdan haberin var mı? :(
Şu İmzamı görüyor musun? O maskeli adam işte Ninja Giaden'in ana karakteri Ryu Hayabusa. :(
Ve imzam oyun da geçen diyaloglarda çıkan resimlerden bir tanesi sadece. :(