acrossfire
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaş tnt attı bizde düzeltmeye üşendik meteor düştü ayağına yattık
Yahu daha kaç kere söyleyecem sana etiketleme beni e-ti-ket-le-meAlanı seç //regen yaz. @Iskefiyeli18 @KadirBerk
Tamam, etiketlemiyorum. Bu son. @Iskefiyeli18Yahu daha kaç kere söyleyecem sana etiketleme beni e-ti-ket-le-me
Son ha? Dur ben de göz ardı edeyim. Bu son.Tamam, etiketlemiyorum. Bu son. @Iskefiyeli18
Milleti etiketlemendeki amaç nedir?Alanı seç //regen yaz. @Iskefiyeli18 @KadirBerk
Etiketleyince sinir oliyirler eeheheü sen bilmezsin aramızda bir olay var.Milleti etiketlemendeki amaç nedir?
eeheüheüh başkalarının rahatını bozmaya çok meraklısın heralde ehuehehüEtiketleyince sinir oliyirler eeheheü sen bilmezsin aramızda bir olay var.
evet eheheheüeeheüheüh başkalarının rahatını bozmaya çok meraklısın heralde ehuehehü
Bir punch yemeye ihtiyacın var benden sanırsamevet eheheheü
Bir gün uyarı yersen görürsün ehüehüehü.evet eheheheü
benide etiketleseniz yaEtiketleyince sinir oliyirler eeheheü sen bilmezsin aramızda bir olay var.
Böyle şeylerle nasıl bir zevk alınır anlatırmısın ?Etiketleyince sinir oliyirler eeheheü sen bilmezsin aramızda bir olay var.
Gece Gece güldürdünOnun yaşadığı kafayı yaşamak için en az 3 tane at yemen gerek.