Arkadaşlar 1-2 Sorum Var Iceri Girermisiniz

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Olarak Arkadaşlar merhaba sunucum +50 online ile devam ediyor ben yokken
reklam yapiyorlar userler gidiyo reklam icin kac plugin indirdim fakat adam şöyle yapiyor
mesela (amerika) Kelimesinin Başına !amerika Yaziyor küfür olarak saymıyor bunu nasil degiştirebilirim
adam mesela c r a f t olarak yaziyor nasil buna 1 filtre düzenliyebilirim ?

2. Olarak Arkadaşlar Vipzero Gibi bir plugin varmi vip sureleri icin sadece istedigim not etmek günü geldimi silmesine gerek yok sadece zamanı yetsin yeter sunucumda cok fazla vip war +150 den fazla 1 ayda alınan bunlara nasil bir cözüm
bulabilirim yardim edermisiniz

3. Olarak Mesela /efly Veya /emsg Gibi komutlar acık bunların genelini nasil kapatacagim ?​

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş öncelikle bir metin belgesi aç ve başla oraya yaza bildiğin kadar engelli kelime yaz 150-200 geçsin sonra pluginde bir dosya vardı oradaki engelleme dosyasına şu metin belgesine yazdıklarını kopyala yapıştır yaparak aktar her açık yakaladığında not defterine yapıştır haftada 1kere bunları engelleme listene koy pluginden birde arada yan hesap açıp user gibi gezin serverinde

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
1- Bu reklamları kapatmanın mümkün olacağını sanmam :|
2- Her alınan vipi kendi not defterine kayıt et veya Not Skript"i vardı onun ile yapabilirsin
3- CommandBlocker ile veya /region flag __global__ blocked-cmds /komut,/komut2

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Bu reklamları kapatmanın mümkün olacağını sanmam :|
2- Her alınan vipi kendi not defterine kayıt et veya Not Skript"i vardı onun ile yapabilirsin
3- CommandBlocker ile veya /region flag __global__ blocked-cmds /komut,/komut2

tek tek komut /e ile 5000 komut gözüküyo :D

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials ın bi komutlarımı o efly felan çok gerek yoksa sil :/