Minecraft Çok Kasıyor!

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
RAM ne kadar 4GB üstü ise 64 bit kur daha performans verir 32 bit kurarsan düşük performans verir 4 GB ram üstü ise

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 de fena kasar ama 1.7.10 ile 1.7.2,5,3 ws fark yok kardeşim 1.7.2 ye geç düzelebilir birde şu konuya bak Tıkla

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
1.8 de fena kasar ama 1.7.10 ile 1.7.2,5,3 ws fark yok kardeşim 1.7.2 ye geç düzelebilir birde şu konuya bak Tıkla
Yo Cumartesi çok rahat 1.8 oynadım 150 FPS. Bence serverla ilgili bir sorun. Daha önce yine olmuştu serverde fazlalık pluginleri kaldırdım düzeldi ama şimdi hiçbir ekleme yapmadım olması garip değil mi sizcede? Şimdi şöyle sorun:
300 FPS basıyor. 2 dakika sonra 10-20 FPS oluyor bi 15 saniye filan. Tekrar 2 dakika 300 FPS. Aynen öyle oluyor ilginç. Lag desek önceden lag olsa bile böyle sorun olmuyordu. Pluginler desek plugin eklemedim.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bizim bir arkadaş in pcsi 8 yıllık . çok mob falan gördüğünde kasıyor. sende nerde kasıyor peki
Yo Cumartesi çok rahat 1.8 oynadım 150 FPS. Bence serverla ilgili bir sorun. Daha önce yine olmuştu serverde fazlalık pluginleri kaldırdım düzeldi ama şimdi hiçbir ekleme yapmadım olması garip değil mi sizcede? Şimdi şöyle sorun:
300 FPS basıyor. 2 dakika sonra 10-20 FPS oluyor bi 15 saniye filan. Tekrar 2 dakika 300 FPS. Aynen öyle oluyor ilginç. Lag desek önceden lag olsa bile böyle sorun olmuyordu. Pluginler desek plugin eklemedim.[/QUOTE