- En iyi cevaplar
- 0
Ah pardon, yanlış okumuşum :alay:Ben "sonsuzluğuna" dedim. Java'nın çok performans özürlüsü olduğunu hepimiz Minecraft oyunundan biliyoruz zaten.
Her nasıl olsa da Java günümüzün en büyük nimetlerinden biridir kesinlikle
Ah pardon, yanlış okumuşum :alay:Ben "sonsuzluğuna" dedim. Java'nın çok performans özürlüsü olduğunu hepimiz Minecraft oyunundan biliyoruz zaten.
Dostum Gerçekten Deniyorum olmuyor. yaptığım işi söyleyeyimSkript ile gayet kolay yapılabiliyor. Skript'in kendi veritabanı var.
Kod:on sign change: if line 1 is "eşya" if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.olustur": if line 2 is set: if line 3 is set: if line 4 is set: set line 1 to "VIP ESYA" send "&bTabela başarıyla oluşturuldu. on rightclick on sign: if line 1 is "VIP ESYA" if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.kullan": if {%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} is 1: stop else: execute console command "/give %player% %line 3% %line 4%" set {%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} to 1
Skripti yeniledin mi peki? /skript reload <skript> veya kısaca /reloadDostum Gerçekten Deniyorum olmuyor. yaptığım işi söyleyeyim
Tabelaya ;
eşya
1
52:99
1
Böyle yazdım fakat olmuyor
Scripts klasörün için viptabela.sk olarak kodları yapıştırıp kayıt ettim.
Ne yapmalıyım ?
Server kapatıp açtım bile zaten kurucusu olduğum için op umSkripti yeniledin mi peki? /skript reload <skript> veya kısaca /reload
bu arada o skriptin çalışması için op olman gerekiyor.
Katılıyorum. Fakat 1 günde hazırlanan sunucuların bile henüz bitmediği bir forumda bu bilinci alıştırmak uzun zaman olur.Skripti sevmiyorum ve önermiyorum. İyi hoş güzel kullanıyorsunuz, istediğinizi yapıyorsunuz ama kolaya alışıyorsunuz. Kendinizi Java dilinde geliştirin. İleride bana teşekkür edersiniz...
Sayın @AssetGroup ,
2. İsteğiniz Bayağı Bir Uğraş İsteyen bir şey.
1.Adım : Öncelikle Kendinize Ait Söylemiş Olduğunuz Bankalar'dan Banka Hesabı Almanız Gerekmektedir.
2.Adım : VipZero Plugini Kullanılabilir. Fakat Hangi Banka Hesaplarına Bağlanılır Hiçbir Fikrim Yok.
3.Adım : Plugin'iniz İle Banka Hesap Numaranızı Falan Filan Bağdaştırmanız Gerekmektedir.
4.Adım : Plugin'iniz İle Banka Hesabınızı Bileştirdikten Sonra, Plugin'i Website İle Birleştirmek Gerekmektedir.
5.Adım : Yapmış Olduğunuz Herşeyi Denemek Ve Sonuca Bakmak
Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana![]()
İyi hadi bir de ben deneyeyim. Bekle.[DOUBLEPOST=1417797075,1417795840][/DOUBLEPOST]Birkaç tane " ve : hatası varmış. Düzelttim, ve test ettim. Çalışıyor.Dostum Gerçekten Deniyorum olmuyor. yaptığım işi söyleyeyim
Tabelaya ;
eşya
1
52:99
1
Böyle yazdım fakat olmuyor
Scripts klasörün için viptabela.sk olarak kodları yapıştırıp kayıt ettim.
Ne yapmalıyım ?
on sign change:
if line 1 is "eşya":
if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.olustur":
if line 2 is set:
if line 3 is set:
if line 4 is set:
set line 1 to "VIP ESYA"
send "&bTabela başarıyla oluşturuldu."
on rightclick on sign:
if line 1 is "VIP ESYA":
if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.kullan":
if {vipsign.%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} is 1:
send "&bZaten bu tabelayı kullandınız!"
cancel event
else:
execute console command "/give %player% %line 3% %line 4%"
set {vipsign.%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} to 1
Sanırım skripti aynı sebeplerden dolayı sevmiyoruz. Sana da basit bir iki ingilizce satırla eklenti yazıyorlar gibi gelmiyor mu? Şahsen skript görünce javadaki gibi nasıl yapmış acaba veya mantığı ne gibi beyin fırtınası yapamıyorum. Zaten aynı basit ingilizce metinlerine benzediği için gayet kolay anlaşılıyor bunlar.Skripti sevmiyorum ve önermiyorum. İyi hoş güzel kullanıyorsunuz, istediğinizi yapıyorsunuz ama kolaya alışıyorsunuz. Kendinizi Java dilinde geliştirin. İleride bana teşekkür edersiniz...
Ben Skript kodlarını okumaya bile tenezzül etmiyorum. Şöyle söyleyeyim, eğer ben Skript'e başlayıp o rahatlık üzerinden gitseydim, bugün başka bir programlama diline bu kadar yatkın olamazdım. Bir kere Skript diğer programlama dillerine bile benzemiyor, senin dediğin gibi kendine has bir yapısı var. Buna alışan birisi gün geldiğinde C#'a, Javascript'e veya başka bir programlama diline giriş yapmakta çok zorlanır. Sen bugün Java'yı rahatlıkla yazıyorsan, yeri geldiğinde basit bir Javascript kodunu çok rahat bir şekilde anlayıp, istediğin şeyi yapabilirsin. Ama Skript öyle değil, bizim gençlerin kendini Skript'e bu kadar kaptırmasını istemiyorum.Sanırım skripti aynı sebeplerden dolayı sevmiyoruz. Sana da basit bir iki ingilizce satırla eklenti yazıyorlar gibi gelmiyor mu? Şahsen skript görünce javadaki gibi nasıl yapmış acaba veya mantığı ne gibi beyin fırtınası yapamıyorum. Zaten aynı basit ingilizce metinlerine benzediği için gayet kolay anlaşılıyor bunlar.
Dostum gene olmadı. Denedim diyorsun da bak ss le gönderiyorum genede sağ sol tık bir şeye yaramadı..İyi hadi bir de ben deneyeyim. Bekle.[DOUBLEPOST=1417797075,1417795840][/DOUBLEPOST]Birkaç tane " ve : hatası varmış. Düzelttim, ve test ettim. Çalışıyor.
Yeni kod:
Kod:on sign change: if line 1 is "eşya": if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.olustur": if line 2 is set: if line 3 is set: if line 4 is set: set line 1 to "VIP ESYA" send "&bTabela başarıyla oluşturuldu." on rightclick on sign: if line 1 is "VIP ESYA": if player has permission "sergun26.esyatabela.tabela.kullan": if {vipsign.%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} is 1: send "&bZaten bu tabelayı kullandınız!" cancel event else: execute console command "/give %player% %line 3% %line 4%" set {vipsign.%player%.viptabela.%line 2%.kullandi.mi} to 1
Bende çalışıyor. O zaman sende sorun var.Dostum gene olmadı. Denedim diyorsun da bak ss le gönderiyorum genede sağ sol tık bir şeye yaramadı..
![]()
Sabah atarım.söyle yapalım sen bana sadece plugin ve server dosyasını yüklü olduğu dosyaları ayır bir zip yap atarmısın