TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
İyi seyirler
Önce güldüm sonra daha çok güldümHexit Çek Dede!
Yorumuna saygı duyarım ama bir insanı sesine göre değerlendirmen hoşuma gitmediüstüne alınma ama şöyle çocuk sesindekilerin yada çocukların video çekmesi çok yanlış bir şey ne bileyim hoşuma gitmiyor
Sese okadar çok takmalarının nedeniYorumuna saygı duyarım ama bir insanı sesine göre değerlendirmen hoşuma gitmedi
Bence bir insanı sesine göre değerlendirmek Allah'ın yarattığı bir varlığa çirkin demekSese okadar çok takmalarının nedeni
İşte ne bileyim Türkiye'nin oyun oranı düşermişte. Türkiye'yi rezil yapan v*letlersinizde bilmemndee oda buda.
Bu konular yüzünden %99 kişi -17 lere laf atıyor
Yok yok öylesineBence bir insanı sesine göre değerlendirmek Allah'ın yarattığı bir varlığa çirkin demek
Bide hexxit çek derken ciddi miydin
Son olarak herkes ismimizi dedeler sanmış asıl orjinali edeler ama bi değişiklik olsun istedik (D) de koyduk
O laf 9 yaşın da olup her önüne gelene ana avrat kayıp yabancı sunucularda Türkçe konuşup neden Türkçe konuşuyorsun diye sorulduğunda küfür/hakaret ile karşılık verip daha ergenliğe girmeden büyüklerin oynaya bileceği kapasitede ki oyunları oynayıp çok biliyormuş gibi videosunu çekip oyunda ki oyuncularla videosunda dalga geçip aşağılayıp You Tube'a yükleyip Türkiyeyi rezil eden oyunculara deniliyor.Sese okadar çok takmalarının nedeni
İşte ne bileyim Türkiye'nin oyun oranı düşermişte. Türkiye'yi rezil yapan v*letlersinizde bilmemndee oda buda.
Bu konular yüzünden %99 kişi -17 lere laf atıyor
Benim ne demek istediğimi tam anlamıyla anlatmışsınO laf 9 yaşın da olup her önüne gelene ana avrat kayıp yabancı sunucularda Türkçe konuşup neden Türkçe konuşuyorsun diye sorulduğunda küfür/hakaret ile karşılık verip daha ergenliğe girmeden büyüklerin oynaya bileceği kapasitede ki oyunları oynayıp çok biliyormuş gibi videosunu çekip oyunda ki oyuncularla videosunda dalga geçip aşağılayıp You Tube'a yükleyip Türkiyeyi rezil eden oyunculara deniliyor.
Onlara siz böyle dediğiniz için bu masumlarada kayıyor yalnız. İletişiminizi kesip yolunuza devam etseniz çokta iyi olur. Yapıyorlarsa yapsınlar. Sizene onlara karışıyorsunuz. Türkiyeyi rezil ediyor diyorsunuz odur budur diyorsunuz. Sizemi kaldı V*let dediğiniz çocuklara ana avrat sövmek. Sinirini bozuyorsa iletişimini kes bitti. Siz ne kadar çok onlarla uğraşırsanız onlarda sizlerle uğraşacaktır. 9 yaşında diye oyun oynayamaz mı ? Dalga geçemez mi ? Oyunu bozamaz mı ?. Siz onların patronumusunuz onlara karışıyorsunuz sus yapma *** yapma şunu şöyle *** sussan be *** gibi şeyler yazmak çok mu durumu düzeltir sizce ?.O laf 9 yaşın da olup her önüne gelene ana avrat kayıp yabancı sunucularda Türkçe konuşup neden Türkçe konuşuyorsun diye sorulduğunda küfür/hakaret ile karşılık verip daha ergenliğe girmeden büyüklerin oynaya bileceği kapasitede ki oyunları oynayıp çok biliyormuş gibi videosunu çekip oyunda ki oyuncularla videosunda dalga geçip aşağılayıp You Tube'a yükleyip Türkiyeyi rezil eden oyunculara deniliyor.
Eğer You Tube'a ''Boqe'' yazarsanız O kişi You Tbe'a LOL TR ile alakalı video çekip atmış çocukların videolarıyla bazı şeyleri ifşa etmiştir.Oradan onun videolarını izlerseniz bizim tepkimizi daha iyi anlarsınız.Benim ne demek istediğimi tam anlamıyla anlatmışsın
Sen burda bu lafları bana mı dedin ortaya mı
O laf 9 yaşın da olup her önüne gelene ana avrat kayıp yabancı sunucularda Türkçe konuşup neden Türkçe konuşuyorsun diye sorulduğunda küfür/hakaret ile karşılık verip daha ergenliğe girmeden büyüklerin oynaya bileceği kapasitede ki oyunları oynayıp çok biliyormuş gibi videosunu çekip oyunda ki oyuncularla videosunda dalga geçip aşağılayıp You Tube'a yükleyip Türkiyeyi rezil eden oyunculara deniliyor.
Sana demedi ortaya dedi.Sen burda bu lafları bana mı dedin ortaya mı
Ne ne ne Dalga geçemez mi ? bozamaz mı ? burada ne demek istedin ayrıca bir kaç örnek vereyim Wolfteam adlı oyunu abiler bastığı için oyundaki 1200tl lik çarı 600Tl ye sattım minecraftı abiler bastığı için 4ay minecraft oynamadım ve foruma girmedim bile sen hala kalkmış bana neyi söylüyorsun bunu sakın unutma abilerden çok büyük oyunculara ihtiyacımız varOnlara siz böyle dediğiniz için bu masumlarada kayıyor yalnız. İletişiminizi kesip yolunuza devam etseniz çokta iyi olur. Yapıyorlarsa yapsınlar. Sizene onlara karışıyorsunuz. Türkiyeyi rezil ediyor diyorsunuz odur budur diyorsunuz. Sizemi kaldı V*let dediğiniz çocuklara ana avrat sövmek. Sinirini bozuyorsa iletişimini kes bitti. Siz ne kadar çok onlarla uğraşırsanız onlarda sizlerle uğraşacaktır. 9 yaşında diye oyun oynayamaz mı ? Dalga geçemez mi ? Oyunu bozamaz mı ?. Siz onların patronumusunuz onlara karışıyorsunuz sus yapma *** yapma şunu şöyle *** sussan be *** gibi şeyler yazmak çok mu durumu düzeltir sizce ?.
Türkiyeyi rezil eden oyuncularmış. Onlara rezil diyenler rezilin ta kendisidir.
Bence.