Her önünüze gelene şunu söylemeyin herkesin bilgisayarı kaldırmayabilir adam sana bana öneri ver demiyor wallpaper'a yorum yap diyor.Bence cinema 4dye başla
Kaldırmakla alakası yok kendini mineimatörde geliştirmesi zorHer önünüze gelene şunu söylemeyin herkesin bilgisayarı kaldırmayabilir adam sana bana öneri ver demiyor wallpaper'a yorum yap diyor.
Ben kendimden biliyorum C4D boyut olarak büyük ve bilgisayarı zorluyor bu açık ve net.Kaldırmakla alakası yok kendini mineimatörde geliştirmesi zor
Cinema 4d o kadar da yorucu bir şey değil abartmayalım sadece global illuminate ve dynamicler kastırıyor genelde ve arkadaş mineimatörde böyle bir çalışma yaptıysa
c4d de iyi bir çalışma yapabilir
Yahu Render vs. işleri kastırıyor diyorum neden hala ısrar ediyorsun ve R14 vs. sürümler 9GB civarı oluyor.yoo bn cinema 4d r12 crack kullanıyorum 720mb olması sıkıntı ama 1gb oyunlar indirip de oynamak ve cinema 4d kasıyor demek tuhaf
Doğru bende bi cahilim ama onun dışında tavsiye olcaksa şu sağdaki taşın gölgesi biraz bozuyorYahu Render vs. işleri kastırıyor diyorum neden hala ısrar ediyorsun ve R14 vs. sürümler 9GB civarı oluyor.
Hadi diyelim kastırmıyor, diyelim boyutu küçük. Adam sana program öner mi demiş? Wallpaper atmış oraya yorum istiyor.
Benim laptopum kaldırmıyor mesela ?Her önünüze gelene şunu söylemeyin herkesin bilgisayarı kaldırmayabilir adam sana bana öneri ver demiyor wallpaper'a yorum yap diyor.
Eee ne yapayım yani?Benim laptopum kaldırmıyor mesela ?