Photoshop CS4|Minecraft Background 3.Çalışmam|

Devam edeyimmi ?

• Süpersin Devam et!

Kullanılan: 1 25.0%
  • Bırak bu işleri.

Kullanılan: 2 50.0%
  • İdare eder,Geliştirmelisin

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Canım sıkıldı ve photoshop cs4'te kendime ait bir Background yapaym dedim ortaya böyle bir şey çıktı çokta beğendim isteyene aynısını sizin skininizle yapabilirim Beğendiyseniz 1 beğeni yeter :)
solda boş kalan yerde klasörler var diye boş bıraktım :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Acikcasi, kotu olmus. Arkaplan gozu cok yoruyor. Karakterlerin duruslari ve kullanimlari cok kotu. Yazi fontunun italik olmasi da kotu gostermis. Gelistirilmeli.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Hiçbiri birbiriyle uyumlu değil.Yaptığın efektler çok göz yorucu ve zombi alıntı.Havada uçuyorlar gibi.Geliştirilmeli.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbiri birbiriyle uyumlu değil.Yaptığın efektler çok göz yorucu ve zombi alıntı.Havada uçuyorlar gibi.Geliştirilmeli.
Doğru söylüyorsun biraz göz yoruyor ama zombi alıntı değil Cinema 4d yardımı ile kendim yaptım okadar zor değil :D biraz daha gelişeceğim önerilerin için saol :)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Doğru söylüyorsun biraz göz yoruyor ama zombi alıntı değil Cinema 4d yardımı ile kendim yaptım okadar zor değil :D biraz daha gelişeceğim önerilerin için saol :)
Zombi kesinlikle alıntı bir yerde görmüştüm aynısını.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya yalan borcummu var sana :D valla kendim yaptım zaten 2 dklık iş cinema 4d ile neden alıntı yapayımki o.O

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sırf mesaj kasmak için böle şeyler yazarak ve her editlenen şeye aynı şekilde yorum yaptığından çok tatlısın. :/
Neyin kafasindasin? Senden cok daha iyi bir uyeyim emin ol. Sizin gibi insanlarla ugrasmaktan kafam patlayacak yemin ediyorum.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Öledir öle... Konuyu uzatmamak için uyumsuz cevaplar veriyorsun, ben senin gibileri gömdümde geçtim.
Hayatimda bu kadar saf bir insan gormedim. Adama anlatamiyoruz ya. Sen neye inanirsan inan canim. Olmadi craft_man'a sor. Gece gece guldurdun tesekkurler.