- En iyi cevaplar
- 0
Gerçekten öğrendiysen yap.Üşeniyirim![]()
Gerçekten öğrendiysen yap.Üşeniyirim![]()
Abi yemin mi ettirtecen lan beni buradaGerçekten öğrendiysen yap.
Heh orasi da benim kafami karistiriyor. Basindan 2 cm uzamis. 4 n lik bir tane daha asarsak 4 cm uzar. Toplam uzunluk 6 cm olur...6 cm A
4 cm B
Olur ?
Ben nedi yorumHeh orasi da benim kafami karistiriyor. Basindan 2 cm uzamis. 4 n lik bir tane daha asarsak 4 cm uzar. Toplam uzunluk 6 cm olur...
HoBen nedi yorum![]()
A - 6 Cm olur . 2 cm + 4 cm = 6
7. Sinif canum. Benim demek istedigim sey 4cm uzar. Toplami 6 olur.A - 6 Cm olur . 2 cm + 4 cm = 6
B - 4 Cm olur . 2 cm + 2 cm = 4[DOUBLEPOST=1418055107,1418055070][/DOUBLEPOST]5. sınıfa mı gidiyorsun![]()
5cm ve 3cm mu buldun ne buldun?Soruyu dikkatli okusan benim ve3sigim cevabi ankarsin.
Ho ? Bak anlatiyim. Sonra soruyu tekrar oku. Uzama miktari 4 oluyor. Toplami 6. Digerinin ise uzama miktari 2 oluyor toplqmi 4.5cm ve 3cm mu buldun ne buldun?![]()
Hoca ise 5 ve 3 mu dedi?Ho ? Bak anlatiyim. Sonra soruyu tekrar oku. Uzama miktari 4 oluyor. Toplami 6. Digerinin ise uzama miktari 2 oluyor toplqmi 4.
6 ve 4 olacak dedi. Oysa soruyu 3 defa okuunca sadece uzama miktarini ist8ypr gibi anlasiliyor. Ben tam hatirlayamadigim icin eosik yazmis olqbilirim buraya...Hoca ise 5 ve 3 mu dedi?![]()
Ben didim saa6 ve 4 olacak dedi. Oysa soruyu 3 defa okuunca sadece uzama miktarini ist8ypr gibi anlasiliyor. Ben tam hatirlayamadigim icin eosik yazmis olqbilirim buraya...