HAT kafaya bir şey giyme engelleme Yardim Lütfen

BurockGame

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Benim Bir creative serverim var ve oyuncular yetkileri / perm leri olmadan kafalarina block falan giyebiliyolar /hat komutu olmaksizin mod ile yada client ile bunu nasil engelleyebilirim
Bi yolu varmı bunun? Teşekkurler

Son düzenleme:

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her önüne gelen prim için sunucu açarsa böyle olur, her yardımı forumdan bekliyorlar şuna bak, plugin ile ilgili bir şey bilmiyor Youtube'a "Plugin nasıl yüklenir" yazıyor ve plugini indirip yüklüyor, böyle saçmalık olamaz arkadaş.

BurockGame

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her önüne gelen prim için sunucu açarsa böyle olur, her yardımı forumdan bekliyorlar şuna bak, plugin ile ilgili bir şey bilmiyor Youtube'a "Plugin nasıl yüklenir" yazıyor ve plugini indirip yüklüyor, böyle saçmalık olamaz arkadaş.
hangi plugin oldugunu bilmemem plugin hakkında bir şey bilmediğim anlamına gelmiyo akıllı

BurockGame

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala söyle bakalım bildiğin bir plugini.
sw i ma gel çok istiyosan gor pluginleri hazir plugin paketi falan deil groupmanager falan hepsinin ayarini ben yaptim burada insanlar birbirine yardımcı olmak için konu açiyo yardımcı olmicaksan boşa milletin konusuna yorum atma al ip : supercraft.axitrbilisim.com:1167[DOUBLEPOST=1418073902,1418073314][/DOUBLEPOST]
sadece yetkililere perm ver
yada plugini kaldır
zaten perm olmadan giyiyolar sıkıntı o modded client ler ile yada hacked clientler

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Wowowo ön yargı op wowowo