Görselden 0 Alma Qeyf

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde benim 7. sınıf 2.dönem notlarımı gör sonra sınıfta kaldınmı diye sorarsın bana :)

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanki sisteme göre orta okula gidenler ilk okullu sayılıyor ve ilk okul 8 harici kalma yok diye biliyorum. Hatta o yüzden sınavın adı " TEOG " Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş adı veriliyor. Yani kalma ihtimalin %0

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Matematikten 50 aldım. En düşük notum. Depresyondayım, mutluluk amcam. Yapmazsam olmaz dedim.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sınıfta kalman için sene sonu ortalamanın 50'den düşük olması lazım. Bir tek görsel sanatlar ile kalacağını sanmıyorum.

Bir de çocuğun yaşıyla falan dalga geçmişsiniz olmuyor gençler, yapmayın.

Şuanki sisteme göre orta okula gidenler ilk okullu sayılıyor ve ilk okul 8 harici kalma yok diye biliyorum. Hatta o yüzden sınavın adı " TEOG " Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş adı veriliyor. Yani kalma ihtimalin %0

Sisteme göre ortaokullular "ilköğretimde" sayılıyor. İlkokul 4.sınıfdan itibaren son buluyor. Ondan sonra da ortaokul başlıyor. Ancak ikiside ilköğretimde.

Son düzenleme:

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınıfta kalman için sene sonu ortalamanın 50'den düşük olması lazım. Bir tek görsel sanatlar ile kalacağını sanmıyorum.

Bir de çocuğun yaşıyla falan dalga geçmişsiniz olmuyor gençler, yapmayın.

Sisteme göre ortaokullular "ilköğretimde" sayılıyor. İlkokul 4.sınıfdan itibaren son buluyor. Ondan sonra da ortaokul başlıyor. Ancak ikiside ilköğretimde.
İlköğretimi ilk okul diye yazan zeki kafam :p