Görselden 0 Alma Qeyf

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Resimden Nefret Ederim Derste Sadece Tavuk Resmi Çiziyodum Hoca Al Sana 30 Dedi Ve Yıkıldım

K

Klood07

Ziyaretçi
Sınıfta çoğu notum 100 olduğundan ve Okulun deneme sınavında okul birincisi olduğumdan öğretmene hiçbişey göstermeden 100 aldığımı hatırlıyorum :/ 6. veya 5. sınıftı :lol:

Dragao

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Uyuz bir tane bir resim hocamız vardı(ellerinden öperim) sınav mınav demeden resmime 60 verdi 3 sene önce felan.Resmim de iyiydi hani.O hoca yüzünden takdiri kaçırdım:sinirli:

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gün matematikten 100 alınca şok geçirdim elim ayağım boşaldı başım dönmeye başladı izin aldım arkadaşlar koluma girip eve bıraktılar (ciddiyim)
(7. sınıf)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bizim bir arkadaş 1. sınıfta kalmıştı (ilk öğretimde kalma yok diyenlere gelsin *-*)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Görsel Hocası Benden Nefret Ediyo
bak kardeş sana gıcık biri denk gelmiş cin ali bile çizemiyorsan bişeyler karala, ne olduğunu sorarsa:

-Oğlum bu ne lan karalamışsın bildiğin böyle resim mi olur?
+Hocam onlar karalama değil, ot çizdim.

sonra doğaçla ne bilim bazı çizgiler birleşince kuş oluyo aha de ya da ot bunlar de salla da salla sonuçta sanat öznel bişeydir onun sanat olmadığına karar veremezsin. Onu çizen sanat diyorsa sanattır. Hayalet resim yapan adam sergi açmış para kazanmış yani sonuçta sanat :)
hiç olmadı bu yukarda dediklerimi söyle kapağı yesin hoca herkesin önünde :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak kardeş sana gıcık biri denk gelmiş cin ali bile çizemiyorsan bişeyler karala, ne olduğunu sorarsa:

-Oğlum bu ne lan karalamışsın bildiğin böyle resim mi olur?
+Hocam onlar karalama değil, ot çizdim.

sonra doğaçla ne bilim bazı çizgiler birleşince kuş oluyo aha de ya da ot bunlar de salla da salla sonuçta sanat öznel bişeydir onun sanat olmadığına karar veremezsin. Onu çizen sanat diyorsa sanattır. Hayalet resim yapan adam sergi açmış para kazanmış yani sonuçta sanat :)
hiç olmadı bu yukarda dediklerimi söyle kapağı yesin hoca herkesin önünde :D
imzandaki beğen'e basılmıyor.