Timber Modu Hakkında Bir Soru

Scrory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben Minecraft'da biraz amatörüm. Daha doğrusu yeni başladım 3-4 ay oluyor. Daha öğrenmem gereken bir sürü Crafting var ama ben bu mod işini öğrenince meraklandım. Şimdi arkadaşlar soruma gelirsek, benim Minecraft'ımın sürümü 1.2.5, ama Timber adlı modun sürümü 1.3.2, şimdi ben bu modu indirirsem herhangi bir sorun olur mu? Çünkü aynı sıkıntıyı Texture Pack'lerde de çektim. Toprağın yanında ateş ve nether girişi gibi bir şeyler oluyıordu. Ayrıca ModLoader yüklerken META-INF adlı klasör çıkmıyor ama oyun siyah ekranda kalıyordu. Benim size tek sorum şu arkadaşlar;

Sürümüm 1.2.5, ama Timber adlı modun sürümü 1.3.2, herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?

İyi forumlar arkadaşlar. :) Umarım yardımcı olursunuz. :)

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben Minecraft'da biraz amatörüm. Daha doğrusu yeni başladım 3-4 ay oluyor. Daha öğrenmem gereken bir sürü Crafting var ama ben bu mod işini öğrenince meraklandım. Şimdi arkadaşlar soruma gelirsek, benim Minecraft'ımın sürümü 1.2.5, ama Timber adlı modun sürümü 1.3.2, şimdi ben bu modu indirirsem herhangi bir sorun olur mu? Çünkü aynı sıkıntıyı Texture Pack'lerde de çektim. Toprağın yanında ateş ve nether girişi gibi bir şeyler oluyıordu. Ayrıca ModLoader yüklerken META-INF adlı klasör çıkmıyor ama oyun siyah ekranda kalıyordu. Benim size tek sorum şu arkadaşlar;

Sürümüm 1.2.5, ama Timber adlı modun sürümü 1.3.2, herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?

evet sorun çıkar 1.2.5 ile 1.3.2 nin ayrı modları var skydazdan indir kur

iyi forumlar :D

Scrory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlız ben Timber modunun 1.2.5 versiyonunu bulamadım. Siz biliyorsanız linkini atabilir misiniz? Ayrıca amatör olduğum için Skydaz nedir bilmiyorum. Orada bulabilir miyim?

memog

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

1.

Sky

skydaz.coma
gir modu bul indir install dec

Scrory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Installer'i açınca Install Mod'a basıyorum, Backup Minecraft before installing mod? diyor ve evete basıyorum. Depending on how vs. vs. yazıyor Creating Backup yazıyor ve sonra Yanıt Vermiyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum anlamadım? :( Sonra /:C Minecraft_Backup falan yazıyor. Ne yapmalıyım?

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Installer'i açınca Install Mod'a basıyorum, Backup Minecraft before installing mod? diyor ve evete basıyorum. Depending on how vs. vs. yazıyor Creating Backup yazıyor ve sonra Yanıt Vermiyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum anlamadım? :(
ilk önce backup dicen o onu tamamlıcak sonra birdağa instl diceksin bida sorcak ona hayır diyiceksin bisiler indirip yükler