ByLaxor
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen öyle beleş olacak ve seçebilecegiz''Choose Cape'' Diyor Yoksa Pelerin Olayı Artık Bedava Mı Olacak ?
Aynen öyle beleş olacak ve seçebilecegiz''Choose Cape'' Diyor Yoksa Pelerin Olayı Artık Bedava Mı Olacak ?
O_O guzel yarin hemen yenisini yukleyecegimAynen öyle beleş olacak ve seçebilecegiz![]()
Alakasız olcak ama texture pack ne ?bende de aynısı var buyrun ss
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hiç oynamadımBu pelerine sahip olanlara bir şey soracağım, siz bu Scroll isimli oyunu ne kadar süre oynadınız?
Oyunda başarınız var mı? Statlarınız nelerdir?
Peki mojang'a bağlı hesabın ile başkası oynamış olabilir mi? Oyunla alakası olmayanlara bile bu pelerinin gelmesi garip doğrusu...hiç oynamadım
Hiç Oynamadım.Bu pelerine sahip olanlara bir şey soracağım, siz bu Scroll isimli oyunu ne kadar süre oynadınız?
Oyunda başarınız var mı? Statlarınız nelerdir?
Mojang duyurusuna göre oyunun yeni sürümünün yayınlanması şerefine 48 saat boyunca pelerine sahip olacak herkesPeki mojang'a bağlı hesabın ile başkası oynamış olabilir mi? Oyunla alakası olmayanlara bile bu pelerinin gelmesi garip doğrusu...
Zaten berbat bir oyun kendisi :'(Hiç Oynamadım.
Minecraft Nette ''Choose Cape'' Diye Bir Bölüm Var Yoksa Pelerin Bedava mı Olcak ?Peki mojang'a bağlı hesabın ile başkası oynamış olabilir mi? Oyunla alakası olmayanlara bile bu pelerinin gelmesi garip doğrusu...
Duyuruyu ben göremedim, bir link alabilir miyim?[DOUBLEPOST=1418315434,1418315301][/DOUBLEPOST]Tamam gördüm, 48 saatlik bir şeymiş, gereksiz. Ben pelerin için Minecon'a gitmeyi göze almıştım da, bilet kapamamıştım.Mojang duyurusuna göre oyunun yeni sürümünün yayınlanması şerefine 48 saat boyunca pelerine sahip olacak herkes