AC:Unity Fail

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biraz da donanimdan kaynaklanan bir sorun. Bilgisayari saglam olanlarda kasma yasanmiyor. Oyunu satin mi aldin yoksa korsan mi?
Ben oynamadım ama her yer bununla ilgili haberlerle dolu.Hani bilgisayarı geçtin new gen'deyiz kardeşim PS4'te 10 fps alanlar var!Aynı yılda 3 oyun yaparsan böyle ayvayı yersin Ubisoft!Bu fail'ların iyi yanı Unity alanların Farcry 4,AC 4,The Crew gibi oyunları bedava alabilmesi :p (Sadece biri)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben oynamadım ama her yer bununla ilgili haberlerle dolu.Hani bilgisayarı geçtin new gen'deyiz kardeşim PS4'te 10 fps alanlar var!Aynı yılda 3 oyun yaparsan böyle ayvayı yersin Ubisoft!Bu fail'ların iyi yanı Unity alanların Farcry 4,AC 4,The Crew gibi oyunları bedava alabilmesi :p (Sadece biri)
Ubisoft, bu hatalar için sürekli yeni yama yayınlıyor. Sonuçta oyunun hatalarına göz yummadı ki.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ac unity + ps4 500 gb e verceğiniz para ile bi gtx 780 alın hem 4k oynama özelliği kazanmış olursunuz hem de TXAA + HBAO+ desteğiyle oynarsınız.
Konsol çok daha rahattır fakat grafikten yoksundur.

Son düzenleme:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ac unity + ps4 500 gb e verceğiniz para ile bi gtx 780 alın hem 4k oynama özelliği kazanmış olursunuz hem de TXAA + HADO+ desteğiyle oynarsınız.
Konsol çok daha rahattır fakat grafikten yoksundur.
Kesinlikle konsollar bilgisayar seviyesine(yada parçalarına) ulaşamaz