SaintJermen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nerden ettin lanTahmin etmiştim zaten![]()
Nerden ettin lanTahmin etmiştim zaten![]()
Adının kadir olduğunu söylemiştin ^^Nerden ettin lanDeli etme adamı hayatında görmedin beni
![]()
Hayır söylememiştimAdının kadir olduğunu söylemiştin ^^
Tazminat davası açılıyormu böyle şeylereAçılıuyorsa nereden
![]()
Sırf bu yüzden cbg nin kendisi bile haksız bu durumda...Tazminat davasını bilemiyorumda, adama direk küfür edip saydırıp sövdürmekle olmaz.
Dava açabilsem neyse deTazminat davasını bilemiyorumda, adama direk küfür edip saydırıp sövdürmekle olmaz.
Sırf bu yüzden cbg nin kendisi bile haksız bu durumda...
Sizce dava açsammı ?Evet değinmek istediğim nokta tam da bu, bu çıkışlar kendisini haksız duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Gercekten sen misin?Hayır söylememiştimBelki de ben hatırlamıyorumdur
![]()
Sizce dava açsammı ?
Ciddi misin ? İnsanların kanalı kapatılıyor videoları siliniyor sahte telifler yüzünden, paralarıyla oynuyorlar ama onlar böyle bir şey yapmıyorlar. Sen küçücük bir konuda dava açsam mı diyorsun .
Ya Adalet Diyorsun Senin Adalet Zihniyetine Sövesim Geliyor Biliyormusun... Adalet Bir Emeğin Çalınınca Ana Bacı Sövmek Değil Kardeşim Adalet Dediğin O İnsanı Yaptığı'nın Kötü Olduğunu Ve Hakların Gerçekcesiyle 438 Görüntülenme İçin Bile Telif Hakkı Davası (10 TL İçin Açıyordum Azdaha Dava Adamın Tekine) Açabilirsin Adalet Budur Kardeşim Hakkını Aramayı Bilmeyene Hakkını Vermezlermiş.
Kazanamazsın adama saydırdıktan sonra ohooSizce dava açsammı ?
Evet benimGercekten sen misin?