Fotoğrafları vs. göremiyorum*

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
System32'yi sil. *espiri yaptı*

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternetinde bir sorun olabilir diye düşünüyorum olmadı System32'yi sil-- *yine espiri yaptı*

Ve evet ZenMate bazı şeylerin görülmesini engelliyor onu kapattın hala göremiyorsun internet explorerden bi' dene tekrar. Orada görebiliyorsan Chrome'da sorun vardır.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın yavaş yavaş ölüme gidiyor.
Dikkat et.
Büyük sorunlar böyle başlar.
En kısa zamanda her türlü bakımı yap pc ne.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İnternetinde bir sorun olabilir diye düşünüyorum olmadı System32'yi sil-- *yine espiri yaptı*

Ve evet ZenMate bazı şeylerin görülmesini engelliyor onu kapattın hala göremiyorsun internet explorerden bi' dene tekrar. Orada görebiliyorsan Chrome'da sorun vardır.
Pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Diğer internet sitelerindeki görüntüler gayet güzel bir şekilde karşıma çıkıyor.[DOUBLEPOST=1418467274,1418467242][/DOUBLEPOST]
Bilgisayarın yavaş yavaş ölüme gidiyor.
Dikkat et.
Büyük sorunlar böyle başlar.
En kısa zamanda her türlü bakımı yap pc ne.
Ne gibi bakımlar yapmalıyım? Önerilerin neler?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Diğer internet sitelerindeki görüntüler gayet güzel bir şekilde karşıma çıkıyor.[DOUBLEPOST=1418467274,1418467242][/DOUBLEPOST]
Ne gibi bakımlar yapmalıyım? Önerilerin neler?
Eğer son zamanlarda PC ne Mavi ekran gelmeye başlarsa bakım yapman gerekecek asc gibi programlarla
Mavi ekran falan gelmezse bir problem olmaz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
******* kullanıyorsan filterlerine bi bak. Belki yanlışlıkla fotoğraf sitelerini filtrelemiş olabilirsin :)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Gifler için

Diğer resimler için muhtemelen ******* ta forumun adresine * yapıp engellemişsindir :(