Kendim Hakkında Genel Bir Açıklama

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Atatürk hayranısın orası anlaşılır. Bu benim sana kanımın ısınması için yeterli. Kurt fotoğrafları falan var ki eğer bunu Türklüğün simgesi manasında kullanıyor isen daha da mutlu oldum ve sana ısındım.

Aslı:
huehuehuehueuhehuehueuhe
Türkçüyüm, evet orası doğrudur :) İnsanların çoğu Türkçülüğü faşizm ile karıştırıyor. Ben de bunu onlara anlatmaya uğraşıyorum (çoğu zaman başarısız olsam da deniyorum) :)

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçüyüm, evet orası doğrudur :) İnsanların çoğu Türkçülüğü faşizm ile karıştırıyor. Ben de bunu onlara anlatmaya uğraşıyorum (çoğu zaman başarısız olsam da deniyorum) :)
Gel sana sarılacağım kardeşim. Bende Türkçüyüm ve senin ile aynı sorunu yaşıyorum. Bana kaç kere ırkçı ve faşist dendi. Cevabım da hep şu oldu: ''İltifatın için teşekkürler.'' Sen de bunu de bence apışıp kalıyorlar sonra da gidiyorlar.

YAŞASIN IRKIMIN ÜLKÜSÜ!

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Gel sana sarılacağım kardeşim. Bende Türkçüyüm ve senin ile aynı sorunu yaşıyorum. Bana kaç kere ırkçı ve faşist dendi. Cevabım da hep şu oldu: ''İltifatın için teşekkürler.'' Sen de bunu de bence apışıp kalıyorlar sonra da gidiyorlar.

YAŞASIN IRKIMIN ÜLKÜSÜ!
Bunu yapanlar da genelde kemalistim diye geçinip Atatürk ilkelerinden hiçbir tanesini yapmayanlar :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde bu tip konular kayıt olunca açılıyor :D
Expoler mı kullanıyorsun ? :p