Minecraft Survival İçin Taktik Verirmisiniz ?

OyuncununKaleminden

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft'ta Survival'ı Profesyonelce oynamak istiyorum Neler Yaparsam Profesyonelliğe Doğru Adım Atarım ?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- Fazla acıkmamaya çalış, yemek bul. Bunu bir kaç adım sonra da yapabilirsin.
2- Yaklaşık 20 25 odun ve biraz da yiyecek topladıktan sonra full maden kaz. Bu şekilde demir bulma süren kısalacak.
3- Yeterince demir bulduktan sonra aletlerini ve zırhını geliştir, yatak yap. Böylece gece gereksiz saat geçirmezsin. Yatak yapamazsan geceleri madende değerlendir.
4- Canavarların saldırı taktiklerini bil. Örneğin örümcek zıplar bu yüzden uzakta durmaya çalış; Creeper kolayca patlar bu yüzden vur kaç yap. gibi.

Benden bu kadar sana kolay gelsin :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sana Anlatırdım Ama Anlatırsam Minecraft Anlayışın Değişir Seninle Survival Oynuyacak Adam Bulamazsın :)
@rayandu06 Bilir Neler Çekti Neler ...

umut_

En iyi cevaplar
0
Birkaç Taktik Vereyim :p
Odununu Kestikten Sonra İlk Olarak İşe Kazma Yapıp Direk Taş Kazıp Eşyalarını Taştan Yapmakla İşe Başla ..
Evi Pek Fazla Önemseme Madendede Yaşasan Olur :D
Birşeyi Yapmadan Öldürmeden Tüketmeden Yemeden Önce Gelecekte İşine Yarıyacakmı Bir Daha Bulabilecekmisin Onu Düşün
Oyuna Başlar Başlamaz Gördüğüm Koyunu Katletme Önce 2 Demir Kazıp Makas Yapıp Kırp Böylece Geleceğini Garantilemiş Olursun
Etrafta Domuz - İnek Aramayı Bırak Önce Seed Kazarak Kendine Kıytırık Bir Seed Farmı Yap En Az 20-25 Tane Wheat Yetiştir
İnekleri Olabildiğince Öldürmeme Çalış İlerde İşine Yarayacak Eğer 2 İnek Varsa Kesinlikle Öldürme Direk Çiftleştir
Bunları Göz Önüne Alıp Madene Atıl Önce Yere Doğru Kazarak En Az 32 Demir Ve İdare Edecek Meşaleyi Çıkartacak Kömür Bul
Demir Setini Ve Kılıcını Yaptıktan Sonra Diğer Demirlerinler Hemen Demir Kazmanı Yap Madene Gördüğün İlk Madene Saldır
İlk Bulduğun Elması Asla Kılıç Yapmak İçin Harcama Elmas Kazma Yapıp Obsidian Kazıp Nether Portal Ve Büyü Masası İçin Kullan
...
...

@rayandu06 İstedi Kıramadım :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Sakın dinleme ağır kurallar anlatıcak sana :(
Bunlarla Yetinmezse Yerin Üstünde Yaşamanın Anlamsız Olduğu Yer Üstünde Yaşarsan Sadece Build İçin Yaşayacaksın Gibi Konularımada Girerim :p

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Birkaç Taktik Vereyim :p
Odununu Kestikten Sonra İlk Olarak İşe Kazma Yapıp Direk Taş Kazıp Eşyalarını Taştan Yapmakla İşe Başla ..
Evi Pek Fazla Önemseme Madendede Yaşasan Olur :D
Birşeyi Yapmadan Öldürmeden Tüketmeden Yemeden Önce Gelecekte İşine Yarıyacakmı Bir Daha Bulabilecekmisin Onu Düşün
Oyuna Başlar Başlamaz Gördüğüm Koyunu Katletme Önce 2 Demir Kazıp Makas Yapıp Kırp Böylece Geleceğini Garantilemiş Olursun
Etrafta Domuz - İnek Aramayı Bırak Önce Seed Kazarak Kendine Kıytırık Bir Seed Farmı Yap En Az 20-25 Tane Wheat Yetiştir
İnekleri Olabildiğince Öldürmeme Çalış İlerde İşine Yarayacak Eğer 2 İnek Varsa Kesinlikle Öldürme Direk Çiftleştir
Bunları Göz Önüne Alıp Madene Atıl Önce Yere Doğru Kazarak En Az 32 Demir Ve İdare Edecek Meşaleyi Çıkartacak Kömür Bul
Demir Setini Ve Kılıcını Yaptıktan Sonra Diğer Demirlerinler Hemen Demir Kazmanı Yap Madene Gördüğün İlk Madene Saldır
İlk Bulduğun Elması Asla Kılıç Yapmak İçin Harcama Elmas Kazma Yapıp Obsidian Kazıp Nether Portal Ve Büyü Masası İçin Kullan
...
...

@rayandu06 İstedi Kıramadım :p
Ben de öyle yapıyorum da biraz daha basite indirgeyip anlatmıştım :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben de öyle yapıyorum da biraz daha basite indirgeyip anlatmıştım :D
Buda Benim Sadece Başlangıcım :) Devamında Neler Var Ben Bile Hatırlamıyorum Oynayınca Aklıma Geliyor :D Rayandu Çok Çekti Benden Az Sövmedim Ona İneği Öldürdü Diye :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Adam inek öldürdü diye survival oynamayı reddetti benle :(
Yok mağaraya sığıncakmış
Yok et yok
Açlıktan karnımıza madenden topladığımız taşları bağlıyorduk.
Korkunç yani bu @umut_ adlı arkadaş :(

umut_

En iyi cevaplar
0
Adam inek öldürdü diye survival oynamayı reddetti benle :(
Yok mağaraya sığıncakmış
Yok et yok
Açlıktan karnımıza madenden topladığımız taşları bağlıyorduk.
Korkunç yani bu @umut_ adlı arkadaş :(
Bak Benimle Başlangıç Kötü Ve Zor Olur Easy De Bile Hardcore Başlarsın Ama Geliştikten Sonra Hardcorede Bile Easy Takılırsın :p