Arkadaslar Serverime Spigot Yükledim Markette Şu Sorunu Alıyorum..Yardımm

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
CHESTSHOP PLUGİNİ DEMEYEYDİN İYİDİ SON ZAMANLARDA HERKES CAHİLOKSİT SOLUYOR CHESTSHOP EN İYİSİDİR ONU KULLAN.

++ SPİGOTTA ÇALIŞAN DENMEZ BUKKİTTE ÇALIŞAN DENİR ÇÜNKÜ SPİGOT BUKKİT TABANLIDIR
Spigot ta calisan tum pluginler bukkitte bukkitte calisanlarda spigotta tamamen sorunsuz calismayabilir, sonucda arada kod farki var

CrawL21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onda da olabilir versiyon uyuşmazlığı olabilir. Sen 3.7.9'u bul, indir. Yükle.
Buyuk ihtimal sorun ondandir ama 3.7.9 yukluyorm otomatik olarak 3.7.18 e atiyor elinde 3.7.9 chestshop varsa atarmisin[DOUBLEPOST=1418557238,1418557051][/DOUBLEPOST]
Spigot ta calisan tum pluginler bukkitte bukkitte calisanlarda spigotta tamamen sorunsuz calismayabilir, sonucda arada kod farki var
Bu konuda ne yapabilirim bilgin varmi ??

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Buyuk ihtimal sorun ondandir ama 3.7.9 yukluyorm otomatik olarak 3.7.18 e atiyor elinde 3.7.9 chestshop varsa atarmisin[DOUBLEPOST=1418557238,1418557051][/DOUBLEPOST]
Bu konuda ne yapabilirim bilgin varmi ??

Malesef evde deilim. Konsolda kontrol yap bir hata geciyormu die birde chestshop ve iconomy nin config dosyalarini paste bin e yapistirip link at :) bi bakmaya calisirim :)

CrawL21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Malesef evde deilim. Konsolda kontrol yap bir hata geciyormu die birde chestshop ve iconomy nin config dosyalarini paste bin e yapistirip link at :) bi bakmaya calisirim :)

Mobilim bende suanda pc gecince atarim[DOUBLEPOST=1418558688,1418557937][/DOUBLEPOST]

Mobilim bende suanda pc gecince atarim[DOUBLEPOST=1418560205][/DOUBLEPOST]YARDIMMMM

CrawL21

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Chestshop'un config dosyasi ftp de gozkmuyor dosya olarak da gozukmuyor[DOUBLEPOST=1418561384,1418561298][/DOUBLEPOST]
Buyuk ihtimal chestshop spigot ile uyumlasmiyor uyumlasan bi chestshop lazim[DOUBLEPOST=1418563976][/DOUBLEPOST]YARDIM
Chestshop un yuklu olduguna eminmisin :p nasil bi ftp o. Ayar dosyasini ayarliyamadigin ftp yi napiyon merak ettim adam gibi bi firmadan al sunucu :)