Durugörü Testi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.
Bi' ara vermiştim. Telekinezi'ye falan ara vermiştim. Umudumu kesmiştim.
Tekrar bağlandım. Bu sefer başaracağıma inanıyorum.

Bunun konumuzla alaksı yok ama, neyse.

Bi' kase var. İçinde de havlu var.

Bunu imaje(hayal) edin. Zihninizde canlandırın. Önünüzde duran sehpanın üstünde görünür hale getirin.

Şimdi, benim şu an önümde bir kase var içinde de havlu. Üstüne de bir cisim koydum.

Siz bu cismin ne olduğunu, sadece durugörünüzle tahmin etmeye çalışacaksınız.

Onu hissedin, onun titreşimlerini hissedin. Ve cevabı yorumlarda belirtin.

LÜTFEN AKLINIZA İLK NE GELDİYSE SÖYLEMEYİN! İYİCE DÜŞÜNÜP ÖYLE KARAR VERİN!

@Tratsel
@KebapDefender
@UcanKofte
@Glyphl
@Hetanekoq
@ByTheEfsane
@GodofMilker

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konu 1 hafta hayatta kalacak 1 hafta içerisinde kasenin içinde ne olduğunu bilen varsa ellerinden başından öpeceğim. Çünkü hiç görmediğiniz bir şeyin içindeki şeyi bulmaya çalışıyorsunuz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir sey yok. İcinde havlu da yok. Bos kaseyi ters cevirip masaya koymussun .-.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilen çıkmadı. :(

Limonu hayal edin. Düşünmeyin. Tahminimce size limonu hayal edin diyince sarı bi' elips düşününüz. Hayır. Limonun o ekşi tadını ağzınızda hissetmeniz gerek. Şimdi o ekşi tat ağzınızda.

Ben yatıyorum. Size iyi bulmalar, iyi şanslar. :3 6. hissinizi kullanmayı unutmayın. xD HOMMMMM. xD

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bilen çıkmadı. :(

Limonu hayal edin. Düşünmeyin. Tahminimce size limonu hayal edin diyince sarı bi' elips düşününüz. Hayır. Limonun o ekşi tadını ağzınızda hissetmeniz gerek. Şimdi o ekşi tat ağzınızda.

Ben yatıyorum. Size iyi bulmalar, iyi şanslar. :3 6. hissinizi kullanmayı unutmayın. xD HOMMMMM. xD

Senin yüzünden yanlışlıkla çakra açtım qnq