- En iyi cevaplar
- 0
Oyun zevki ile alakasi yok. Tek yaptiklari grafiklerle goz boyayip reklamlardan para cikartmak...Herkesin oyun zevki seninki gibi olmak zorunda değil , seninle aynı zevke sahip değilim diye oyunlardan anlamıyor değilim maalesef.
Oyun zevki ile alakasi yok. Tek yaptiklari grafiklerle goz boyayip reklamlardan para cikartmak...Herkesin oyun zevki seninki gibi olmak zorunda değil , seninle aynı zevke sahip değilim diye oyunlardan anlamıyor değilim maalesef.
Bak işte , bu görüş meselesi. Sen beğenmeyip sadece grafikleri yüksek diğer her şey kötü göz boyuyorlar diyorsun ama ben gidiyorum oyunu beğeniyorum işte bu görüş/zevk meselesidir.Oyun zevki ile alakasi yok. Tek yaptiklari grafiklerle goz boyayip reklamlardan para cikartmak...
Kendile3i androidin ea ve ubisoft u olurlar cnm :'(Bak işte , bu görüş meselesi. Sen beğenmeyip sadece grafikleri yüksek diğer her şey kötü göz boyuyorlar diyorsun ama ben gidiyorum oyunu beğeniyorum işte bu görüş/zevk meselesidir.
Biliyorum , ordakı bilmiyomu kaç yıl sonra geldi bilmiyom şeyinde dedimMinecraft , Windows Phone'na geçen cuma veya çarşamba geldi .
Oha eyg of empayırsBizde clişh of clişh yok ama eyg of empayrıs vir timim mi. Şeyhi al iman gücüyle dal surlara
-Masum Nokia Lumia kullanıcısı![]()
Çik güzel. Surlar gerçekçi, ordular gerçekçiOha eyg of empayırsdüzgün mü bari
IOS için yok mu pülüz*
Eğlenceli miÇik güzel. Surlar gerçekçi, ordular gerçekçi![]()
Yeterince açıklayamadı*
Pc den de oynanabiliyor mu o.o
windows phone için olan videosunu attım...Pc den de oynanabiliyor mu o.o