- En iyi cevaplar
- 0
AKK sınırsız kota'da değil mi zaten* CAHAL BENİyiki bizimki sınırsız kota![]()
AKK sınırsız kota'da değil mi zaten* CAHAL BENİyiki bizimki sınırsız kota![]()
Baska degerler dene :'( bende calisti :CMTU Ayarları ile eskiden oynardık.
Fakat artık bende işe yaramıyor.
Bakalım yeni modemde denerim.
Kullandığım modemler normal modemler değil pek.Baska degerler dene :'( bende calisti :C
Bende sık sık oyun oynarım fakat 50 GB akk'yi hiç doldurmadımHiç Oyun İndirmediğim Sadece Video İzlediğim Halde Arada Ben Bile AKK Dolduruyorum Bu Youtuber Ve Normal Orta Seviye GAMER Topluluğuna Nasıl 50GB Akk Yetsin
ÖRN Adam Ayda 2-3 Oyun Alsa Güncel Oyunlarda En Az 60-70 GB İndirme Yapar Hadi Bu Adam 2 Oyun İndirdi 40-45 GB Tuttu Eee Bu Adam Hiçmi Video İzlemiyecek Hiçmi Oyun Hariç Başka Şeyler İndirmiyecek
İşte Bundan Kurtulmanın Tek Yolu AKK Siz İnternet Alıp Ayda 100 TL Gibi Bir Fiyat Ödemek
Gerçi Bakarsan 50GB Akk Dolduran Adam 4GB Kotalı İnternet Eline Geçse Aylık Faturası Kaç TL Olur Kim Bilir![]()
Sadece Youtube + Map - Mod Gibi Şeylerle Doluyordu AKKBende sık sık oyun oynarım fakat 50 GB akk'yi hiç doldurmadımBir ara 8 gb kotalı internetim vardı hiç dayanamadım limitsize çevirdim
![]()
Sürekli film indiriyorum burada bana torrentçi diyen olacak filmleri dijital satışa sunsunlar alalım benim yaşadığım yerde sinema yok,herhangi bir D&R gibi mağazada yok ben 30 lira yol parası bilmem kaç lira sinema parası alıp gidemem.Sadece Youtube + Map - Mod Gibi Şeylerle Doluyordu AKK
Ayrıca Sık Oyun Oynayan Değil İndiren Önemli![]()
Film Ortalama 500 MB - 1 GB Olsa Ayda 50 Den Fazla Film İndirmeden Kotan DolmazSürekli film indiriyorum burada bana torrentçi diyen olacak filmleri dijital satışa sunsunlar alalım benim yaşadığım yerde sinema yok,herhangi bir D&R gibi mağazada yok ben 30 lira yol parası bilmem kaç lira sinema parası alıp gidemem.
Tipik filmler 2-3 GB oluyor bildiğimFilm Ortalama 500 MB - 1 GB Olsa Ayda 50 Den Fazla Film İndirmeden Kotan Dolmaz
Gerçi Ben İndrimiyorum Arada Benimde Doluyor Sadece Map - Mod - Youtube - Forum İle
Gerçi Forumdaki GifLer Çok Fazla Kota Yiyor![]()
Full Hd indirmeye Kalmazsan Sorun OlmazTipik filmler 2-3 GB oluyor bildiğim![]()