- En iyi cevaplar
- 0
HD indirmeden film mi izlenirFull Hd indirmeye Kalmazsan Sorun Olmaz![]()
HD indirmeden film mi izlenirFull Hd indirmeye Kalmazsan Sorun Olmaz![]()
İzlenir fakat ona film denmez çamur denir.HD indirmeden film mi izlenir![]()
Benim eski arşivi hatırlattı bana@umut_ 1 GB boyutlu videoya film denmez, kısa film yada kalitesiz film denir. Riplenmiş bir film bile 1.5 gbdan aşağı olmaz. Buda arşivden bir görüntü;![]()
200 gb civarı. Bir ay boyunca AKKyi aştığım halde hızım düşmedi ve durum bu, "Ne kadar indirirsem kardır" diye düşündüm.Benim eski arşivi hatırlattı bana
Kaç Gb Bunlar ?![]()
İzlenir elbet ama izlemesen daha iyi, ileride düzgün kalitede izlersin olur biter.İzlenir fakat ona film denmez çamur denir.
Oha arşive bak :C Benim film arşivinde 84 film var :C@umut_ 1 GB boyutlu videoya film denmez, kısa film yada kalitesiz film denir. Riplenmiş bir film bile 1.5 gbdan aşağı olmaz. Buda arşivden bir görüntü;![]()
1080P ye 2 Gb Veripte 20-25 Filmde AKK Doldurmaktanda 480-720 P İndirir 50-60 Filmde AKK DoldururumHD indirmeden film mi izlenir![]()
@umut_ 1 GB boyutlu videoya film denmez, kısa film yada kalitesiz film denir. Riplenmiş bir film bile 1.5 gbdan aşağı olmaz. Buda arşivden bir görüntü;![]()
Seninki fazlaymış benim 120-130 gb civarıydı200 gb civarı. Bir ay boyunca AKKyi aştığım halde hızım düşmedi ve durum bu, "Ne kadar indirirsem kardır" diye düşündüm.
Benimki 72,9 Gb :CSeninki fazlaymış benim 120-130 gb civarıydı![]()
Benim indirdiğim bir film yaklaşık 2 GB oluyorFilm Ortalama 500 MB - 1 GB Olsa Ayda 50 Den Fazla Film İndirmeden Kotan Dolmaz
Gerçi Ben İndrimiyorum Arada Benimde Doluyor Sadece Map - Mod - Youtube - Forum İle
Gerçi Forumdaki GifLer Çok Fazla Kota Yiyor![]()
Bu neyin kafası ?TTnet i Biz Sizler Hepimiz Güçlendirdik Var Efendim Bu Ucuz Diye Diye Resmen Köleleştirdi Kendine Bağımlı Hale Getirdi...
Yok hızlandığında yine mutlu oluyorum ama yavaşladığında pek bir sorun olmuyor benim içinAlışmısmıssınız Siz Bu Yavaşlığa Diyecek Bişi YokAKK
![]()