[ISTEK]Oyunun Kasmasını Azaltacak Program Önerileri

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Eveeeeeet, Steam'da gördüğüm ve beğendiğim, beta sürümünde olan Heroes & Generals oyununa başladım.
Oyun iyi güzel, eğlenceli, ama oynanmıyor.
Oyunun kasmaması için bütün ayarları en aza getirdim, 800x600 çözünürlükte oynuyorum. Bu çözünürlükte hiçbir şey anlaşılmıyor. Uzaktaki bisikletleri insan sanıp ateş ediyorum.
Fakat, bu çözünürlükte bile kasıyor. Nişan almakta zorlanıyorum.
Kasmayı azaltabilecek bir program öneriniz var mı?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ek programlar mutlaka bir kasma yaratır en güvenlisi XueTr ile epic bir temizlik yapmak :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
XueTr de Combofix gibi zor kullanılan bir program mı peki :(
Yani yanlış bir dosyayı silerim ailem beni bilgisayarla ilişkiye sokmaya çalışır falan aman aman :(
Bana göre gayet basit zaten standart harici dosyalar veya driverlar mavi yada kırmızı gösterilir eli5 olarak anlatacaksam :(
İstersen twdende yardım edebilirim :(
Tabi sistemin 32bit ise çalışıyor o efsane program :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Game Booster diyeceğim ama bu gereksizin yaptığı tek şey arka planda çalışan programları kapatarak RAM kullanım miktarını azatmak böylece oyunlar daha az kasacak*

He canım çok beklersiniz donanımsal bir sorundur bu hiçbir program oyunu 10 FPS'den 40-50 FPS'e çıkaramaz 10 FPS nadir arttırır sen donanımlarını güçlendir. :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
480 - 360 P dene :p

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Game Booster diyeceğim ama bu gereksizin yaptığı tek şey arka planda çalışan programları kapatarak RAM kullanım miktarını azatmak böylece oyunlar daha az kasacak*

He canım çok beklersiniz donanımsal bir sorundur bu hiçbir program oyunu 10 FPS'den 40-50 FPS'e çıkaramaz 10 FPS nadir arttırır sen donanımlarını güçlendir. :(
Canım benim zaten ben bilgisayarı uçurmasını beklemiyorum ki sadece biraz hızlandırmasını istiyorum :([DOUBLEPOST=1418927100,1418927063][/DOUBLEPOST]
Eğer kernel32nin bugunda kalmamışsa herşeyi silebilir ve her driverı iptal edebilir :(
Ama windowsun olmayan şeysileri maviyle gösterir :(
Ama dikkat et tehlikeli bir araç :(
Öh işte ben de tehlikeli bir araç olduğu için kullanmaya korkuyorum :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış alıntı*
Canım benim zaten ben bilgisayarı uçurmasını beklemiyorum ki sadece biraz hızlandırmasını istiyorum :([DOUBLEPOST=1418927100,1418927063][/DOUBLEPOST]
Öh işte ben de tehlikeli bir araç olduğu için kullanmaya korkuyorum :(
İşte o yüzden ben yapayım diyorum ne tür bir katliyamla karşılaşacağımı görmek istiyorum bilgisayarında :(