Basit mi? Anlayamadım... Saldırı gibi görme ama. O comparatorlu sistemleri yapması çok zor. 2. sinde o kadar çok şey dönüyor ki o kadarcık alanda.Basit ama hoş bir şey![]()
Yaw sen takılma oyle her denene, herkes bir sisteme baktiginda onun arkasinda isleyen sistemi anlayamaz(digerleri yanlis anlamasin bu sadece zekayla degil ilgi alani ile alakalı birsey) bunu goren insanların elestirileri ile kendini gelistirebilirsin digerleri sadece moral bozar(bu her sanat, bilim dalı icin gecerli. Bu yuzden bence herkes anladigi dalda elestiri yapsın ve olumsuz degil yapici olsun. Mesela ben resimden anlamam ve onun icin yorum yapmam).Gereksiz ego kabarması mı sezdim ne ? Lojik devre yapıyorum diye havalananıda ilk kez görüyomBende yapıyorum 8 bit ne var. Artık o dev devreler modası geçti. Ayrıca bildiğim kadarıyla programcısın. Zaten aşina olduğun bir iş yani lojik olaylar.
tabii ki hocamIşıklı Reklam yapın![]()
Senin youtube kanalın var izliyorum ve çok seviyorum yeni icatlarını bekliyorum
Saolun var olun. Sınavlar bitsin bomba projem var. Birde forumdaki diğer redstonerla bir proje daha var ortak dillere destan zaten oHelal!!
uzaya gitme projesi bekliyorum sizdenSaolun var olun. Sınavlar bitsin bomba projem var. Birde forumdaki diğer redstonerla bir proje daha var ortak dillere destan zaten oOlursa kesin anasayfadayız
![]()
Harika şeyler çıkarın da görelim.Saolun var olun. Sınavlar bitsin bomba projem var. Birde forumdaki diğer redstonerla bir proje daha var ortak dillere destan zaten oOlursa kesin anasayfadayız
![]()