Minecraftta Disko Işıkları

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun lafa gerek yok. Comparatorların neler yapabileceğinin kanıtı. Çoğumuz item algılayıcı veya saat olarak kullansakta başka işlevleride var. Beğenirseniz lütfen forum konusunu değil videoyu likelayın :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biz 16 bit hesap makinesi yapalım bunlar hala Comparator ile disko ışığı yapsın -,-

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz ego kabarması mı sezdim ne ? Lojik devre yapıyorum diye havalananıda ilk kez görüyom :D Bende yapıyorum 8 bit ne var. Artık o dev devreler modası geçti. Ayrıca bildiğim kadarıyla programcısın. Zaten aşina olduğun bir iş yani lojik olaylar.

Son düzenleme:

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Gereksiz ego kabarması mı sezdim ne ? Lojik devre yapıyorum diye havalananıda ilk kez görüyom :D Bende yapıyorum 8 bit ne var. Artık o dev devreler modası geçti. Ayrıca bildiğim kadarıyla programcısın. Zaten aşina olduğun bir iş yani lojik olaylar.
Yaw sen takılma oyle her denene, herkes bir sisteme baktiginda onun arkasinda isleyen sistemi anlayamaz(digerleri yanlis anlamasin bu sadece zekayla degil ilgi alani ile alakalı birsey) bunu goren insanların elestirileri ile kendini gelistirebilirsin digerleri sadece moral bozar(bu her sanat, bilim dalı icin gecerli. Bu yuzden bence herkes anladigi dalda elestiri yapsın ve olumsuz degil yapici olsun. Mesela ben resimden anlamam ve onun icin yorum yapmam).
Musait bi ara bunla ilgili bi hikaye var,kısa, onu anlatayım

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel aslında serverlerde disco gibi yerlerde değilde hammadelerinde olsa güzel olabilir