Selamlar Ben Yeni Üyeyim

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin ağbeğy
Ad:Eren
Soyad:Beyazkurt
Yer:Tekirdağ
Oyunlar:MC,Unturned,Robocraft,RIP
(Başvuru formu gibi oldu)
Sevdiğim işler cinema4d de salak salak animasyon yapma çabaları

Yanlız bende tekirdağ dayım ._.[DOUBLEPOST=1418987571,1418987298][/DOUBLEPOST]Selam ! Bende yoloman(Mehmet) foruma 2 yıl önce üye olmasına rağmen 1 ay önce üye olan insanların mesaj sayısında geçtiği forumun gereksizi.(foruma gerçekten zaman ayırsam 1 ayda 1500 yaparım ama herneyse._.)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar ^.^
Yanda gördüğün yakışıklı kişi Rayandu ^.^. Evet adım Rayandu. Kısaca Rayan diyebilirsin ^.^
Hobilerimden bahsetmeyi çok severim ^.^
WWE ve Profesyonel dövüşle uğraşmayı çok severim ^.^
PC - NVIDIA fanboyumdur ^.^
Rap yapmayı, söylemeyi, diss yazmayı çok severim ^.^
Forumda en zevklisinden tutun da en egolu en bilgili kişiler vardır.
Bu taglist forumda rahatça arkadaş olabileceğin güvenebileceğin zevkli kişilerdir:
@rayandu06 (Mükemmel insan ^.^) , @GodofMilker (ayı) @Alps (cüsseli donanım dâhisi) @Zurinqun (Her türlü kişiliğe girebilen bir kişilik, baya garip) @Tratsel (Çok yardımsever çok yaratıcı zevkli bir insan ^.^) @Iskefiyeli18 (Grafiker zevkli bir insan ^.^) @Monsuta (Anime fanı ciddi, cool bir kişilik ^.^) @Glyphl (Forumun en iyi builderi ^.^ lol prosu) @KadirBerk (Forumun dâhisi ^.^) @MUHDE (Benim dövüşçü partnerim ve yazılım dâhisi ^.^)
Ve unuttuklarım.... ^.^

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Hoşgeldin,
Foruma bol bol füze sokan bir kişiyim ve çok sunucu açmayı severim çok farklı sunucu fikirleri açarım tutmayınca kapatırım :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoşgeldin :D

Benimde kendimi tanıtmam gerekirse,
Adım : Kemal
Çok saçma birisiyimdir, çocuksuyumdur, oyunlarda mesela kaybedeceğimizi anlarsam trollemeye başlarım gibi şeyler işte :D
Hobilerim : Basketbolu Çok Severim, Anime İzlemeye Bayılırım, Death Note Delisiyimdir. K-pop Dinlerim vs vs...
Oynadığım oyunlarıda söyleyeyimde belki sende oynuyorsan beraber oynarız :D : Counter Strike Global Offensive , Minecraft , Awesomenauts, Goat Simuator...
Aslında daha fazla oynuyorumda çoğu single olduğu için yazmadım :D
______
Arkadaşlarımı Buraya Getirebilme Yeteneğim vardır. Bak Şimdi,
Gelin Uleyn : @Zurinqun (Zaten Gelmiş -.-") @Polkakorowakurwa , @MUHDE , @Ayı(@GodofMilker) ve unuttuğum kişiler.
Ha unutmadan diğer önemli çok özel bir arkadaşım olan @Tratsel

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Welcome.
Biz de buranın hentaü sever kitlesiyiz.
@MUHDE - @Skaduush - @Polkakorowakurwa - @AtomTR - @faketaxidriver
Biz buyuz. B) Hentaü - Girlz sever bir kitleyiz dahamız da var :D
Ama ben seçiciyimdir <_< bana sapık gözüyle bakma ne kadar sapık gibi görünsem de gerçekte beni görsen sapık demezsin.Benzer özelliklerimiz var gibi görünüyor.
PLS kaç defa size anti animeyim demem gerekiyor :(
Anime geneli benim mutlaka sinirimi hoplatır o yüzden lütfen yapmayın bunu aramız bozulmasın :(
Ve bu arada kendimi tanıtacak olursam
Anti anime şeysi, gay ve yiffer biriyim :(

R

Reloven

Ziyaretçi
Hoşgeldin foruma. Ben Ömer tanıyan çok sever, tanımayan çekemez.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoşgeldin :D

Benimde kendimi tanıtmam gerekirse,
Adım : Kemal
Çok saçma birisiyimdir, çocuksuyumdur, oyunlarda mesela kaybedeceğimizi anlarsam trollemeye başlarım gibi şeyler işte :D
Hobilerim : Basketbolu Çok Severim, Anime İzlemeye Bayılırım, Death Note Delisiyimdir. K-pop Dinlerim vs vs...
Oynadığım oyunlarıda söyleyeyimde belki sende oynuyorsan beraber oynarız :D : Counter Strike Global Offensive , Minecraft , Awesomenauts, Goat Simuator...
Aslında daha fazla oynuyorumda çoğu single olduğu için yazmadım :D
______
Arkadaşlarımı Buraya Getirebilme Yeteneğim vardır. Bak Şimdi,
Gelin Uleyn : @Zurinqun (Zaten Gelmiş -.-") @Polkakorowakurwa , @MUHDE , @Ayı(@GodofMilker) ve unuttuğum kişiler.
Ha unutmadan diğer önemli çok özel bir arkadaşım olan @Tratsel

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar ^.^
Yanda gördüğün yakışıklı kişi Rayandu ^.^. Evet adım Rayandu. Kısaca Rayan diyebilirsin ^.^
Hobilerimden bahsetmeyi çok severim ^.^
WWE ve Profesyonel dövüşle uğraşmayı çok severim ^.^
PC - NVIDIA fanboyumdur ^.^
Rap yapmayı, söylemeyi, diss yazmayı çok severim ^.^
Forumda en zevklisinden tutun da en egolu en bilgili kişiler vardır.
Bu taglist forumda rahatça arkadaş olabileceğin güvenebileceğin zevkli kişilerdir:
@rayandu06 (Mükemmel insan ^.^) , @GodofMilker (ayı) @Alps (cüsseli donanım dâhisi) @Zurinqun (Her türlü kişiliğe girebilen bir kişilik, baya garip) @Tratsel (Çok yardımsever çok yaratıcı zevkli bir insan ^.^) @Iskefiyeli18 (Grafiker zevkli bir insan ^.^) @Monsuta (Anime fanı ciddi, cool bir kişilik ^.^) @Glyphl (Forumun en iyi builderi ^.^ lol prosu) @KadirBerk (Forumun dâhisi ^.^) @MUHDE (Benim dövüşçü partnerim ve yazılım dâhisi ^.^)
Ve unuttuklarım.... ^.^
"@Zurinqun (Her türlü kişiliğe girebilen bir kişilik, baya garip)"

Bunu ilk söyleyen sensin biliyor musun. xD