- En iyi cevaplar
- 0
MTU ile oyna geçer :'(Yok hızlandığında yine mutlu oluyorum ama yavaşladığında pek bir sorun olmuyor benim için
MTU ile oyna geçer :'(Yok hızlandığında yine mutlu oluyorum ama yavaşladığında pek bir sorun olmuyor benim için
Bende uydunet kullanıyorum 50 GB kullandığım zaman 20'den 3'e düşüyor şok yaşıyorum. Bari yarısına falan inse.O değilde şu AKKde (uydunetliyim bilmiyorum.) 3mbpsye düşüyomuş. Valla ben 1mbps ile giriyorum o nolacak?
Biz de çelik çomak oynardıkMTU Ayarları ile eskiden oynardık.
Fakat artık bende işe yaramıyor.
Bakalım yeni modemde denerim.
Pls adamlar parayla bir taraflarını siliyor nerdeyse sırf daha fazla para versinler diye yaptıkları şey, yoksa onlarda biliyor santralin hız sınırını 1 terabit'e çıkartıp herkese adil hız vermeyiBiz de çelik çomak oynardık
----------------------------------------
Bu arada bence bu tarz çabalar içerisine girmeyin verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz sonuçta yani kotasız birinin ödediği ücretle senin ödediğin ücret bir değil eğer AKK kaldırılsa bile internet parası şu anki kotasız fiyatına olur yani bir şey değişmez eğer AKK kaldırılırsa sizi olumsuz etkiler az parası olan kotalı internet ile idare ederken AKK kaldırıldığında kotasız almak zorunda olacak bu da daha fazla para ödeyeceği anlamına geliyor eğer AKK kaldırıldığında kotasızın parasını veririm diyorsanız aynı parayı şu anda da verebilirsiniz
// @Polkakorowakurwa çok haklıymışsın @MUHDE ile bir süre konuşunca insanın Türkçe'sinde ara ara failler olabiliyor![]()
Anlayamadım canım kusura bakma ama galiba benim görüşüme karşı çıkan bir şey söyledinPls adamlar parayla bir taraflarını siliyor nerdeyse sırf daha fazla para versinler diye yaptıkları şey, yoksa onlarda biliyor santralin hız sınırını 1 terabit'e çıkartıp herkese adil hız vermeyi![]()
Yok şunu diyirem halka internet sunmak okadar aşırı ötesi masraflı bir iş değil sırf daha fazla para mantığı ile ilerledikleri için var bunlarAnlayamadım canım kusura bakma ama galiba benim görüşüme karşı çıkan bir şey söyledin![]()
E tabii ki canım benim adamlar bunu yapmakta zorlanmaz ama kullanıcı memnuniyetini göz önünde bulundurmaktansa kendi kafalarında oluşturdukları para/hizmet oranına göre iş yapmayı tercih ediyorlarYok şunu diyirem halka internet sunmak okadar aşırı ötesi masraflı bir iş değil sırf daha fazla para mantığı ile ilerledikleri için var bunlar![]()
Aslında doğru söylüyor türkiyenin bütün hatları ttnetin elinde fiyat değişikliği bütün ispleri etkileyeceği için teknik olarak ttnetin kölesiyiz.Bu neyin kafası ?
Yani Türk Telekom'un elindeyizAslında doğru söylüyor türkiyenin bütün hatları ttnetin elinde fiyat değişikliği bütün ispleri etkileyeceği için teknik olarak ttnetin kölesiyiz.
AynenYani Türk Telekom'un elindeyiz![]()
İnterneti 200-300 TL yapsa ne b** yiyeceksiniz ?Aynen
Biri bir devrim yapıp ttnetin elindeki hatları satın alabilirse işler düzelebilir
Olmayacak hayaller*
Öyle bir şey yapması imkansıza yakın çünkü Türkiye zaten dünyanın en pahalı internetine sahip ülkelerden birisi eğer böyle bir şey olursa çok epik şeyler olurİnterneti 200-300 TL yapsa ne b** yiyeceksiniz ?
İndirdiğin oyunları parça parça 3-5 ayda mı indiriyorsunCanım size 50 GB'ın nesi yetmiyorBen 4GB ile yetiniyorum yahu bir de beni düşünün
![]()