- En iyi cevaplar
- 0
Bana göre üzücü değil malesefHi gay.
Üzücü bir durum. Kim yaptı bunu sana ?
Ve genetik olduğundan hiçbir şekilde kimse düzeltemedi
Düzeltmek istemiyor*
Hemcinsleriyle mutlu*
Bana göre üzücü değil malesefHi gay.
Üzücü bir durum. Kim yaptı bunu sana ?
Biokinesis ile genlerini değiştirebilirsin ++ gen değişimi kanıtlanmış bir şeydirBana göre üzücü değil malesef
Düzeltmek istemiyor*
Hemcinsleriyle mutlu*
Kaçayım ben yavaş yavaşBana göre üzücü değil malesef
Düzeltmek istemiyor*
Hemcinsleriyle mutlu*
Peni niye etüketlemedünSelamlar ^.^
Yanda gördüğün yakışıklı kişi Rayandu ^.^. Evet adım Rayandu. Kısaca Rayan diyebilirsin ^.^
Hobilerimden bahsetmeyi çok severim ^.^
WWE ve Profesyonel dövüşle uğraşmayı çok severim ^.^
PC - NVIDIA fanboyumdur ^.^
Rap yapmayı, söylemeyi, diss yazmayı çok severim ^.^
Forumda en zevklisinden tutun da en egolu en bilgili kişiler vardır.
Bu taglist forumda rahatça arkadaş olabileceğin güvenebileceğin zevkli kişilerdir:
@rayandu06 (Mükemmel insan ^.^) , @GodofMilker (ayı) @Alps (cüsseli donanım dâhisi) @Zurinqun (Her türlü kişiliğe girebilen bir kişilik, baya garip) @Tratsel (Çok yardımsever çok yaratıcı zevkli bir insan ^.^) @Iskefiyeli18 (Grafiker zevkli bir insan ^.^) @Monsuta (Anime fanı ciddi, cool bir kişilik ^.^) @Glyphl (Forumun en iyi builderi ^.^ lol prosu) @KadirBerk (Forumun dâhisi ^.^) @MUHDE (Benim dövüşçü partnerim ve yazılım dâhisi ^.^)
Ve unuttuklarım.... ^.^
Liseli derken iyi anlamda mı söyledin umarım iyi anlamda söylemişsindir.Peni niye etüketlemedün
Hoşgeldin,benim adım da AlperAma bana daha çok kırmızı derler
11 yaşındayım
Tasarım,animatörlük ve grafikerlikle uğraşmayı severim.
Ödev yapmaktan nefret ederim
Peluş hayvan koleksiyonum var
Turşuya bayılırım <3
Çok şanssız biriyim
Yanaklarım çok tombiştir ^^ Tam bir babyface'im![]()
Umarım iyi vakit geçiririz ^^
Bunlar da forumdaki sevebileceğin kişiler;
@KadirBerk (DoctorWho manyağı) @Glyphl (Kızıl hastası
) @Iskefiyeli18 (Gerçek bir dost ama benden neler çekti neler
) @Zurinqun (Bisexuel,şakacı,kan içmeyi seven vb. bir liseli
) @zombiespaceman1 (İyi biri
) @lSincapl (Tam bir fındık hastası
) @BT_GoD (En sempatik moderatör ^^) @cbg2002 (Tf2 için canını verecek biri,tabi bir de Paris
)
Çok fazla "" koydum biliyorum
Neyse baya saçmaladım by
![]()
BilemiyorumLiseli derken iyi anlamda mı söyledin umarım iyi anlamda söylemişsindir.![]()
Bence kötü anlamda söyledi çünkü bana liseli demediLiseli derken iyi anlamda mı söyledin umarım iyi anlamda söylemişsindir.![]()
Değişik olsun diye şey etmiştim ben onuBence kötü anlamda söyledi çünkü bana liseli demedi![]()
Doctor Who manyağı değilim uzun süredir bölümleri gelmiyor :'(Peni niye etüketlemedün
Hoşgeldin,benim adım da AlperAma bana daha çok kırmızı derler
11 yaşındayım
Tasarım,animatörlük ve grafikerlikle uğraşmayı severim.
Ödev yapmaktan nefret ederim
Peluş hayvan koleksiyonum var
Turşuya bayılırım <3
Çok şanssız biriyim
Yanaklarım çok tombiştir ^^ Tam bir babyface'im![]()
Umarım iyi vakit geçiririz ^^
Bunlar da forumdaki sevebileceğin kişiler;
@KadirBerk (DoctorWho manyağı) @Glyphl (Kızıl hastası
) @Iskefiyeli18 (Gerçek bir dost ama benden neler çekti neler
) @Zurinqun (Bisexuel,şakacı,kan içmeyi seven vb. bir liseli
) @zombiespaceman1 (İyi biri
) @lSincapl (Tam bir fındık hastası
) @BT_GoD (En sempatik moderatör ^^) @cbg2002 (Tf2 için canını verecek biri,tabi bir de Paris
)
Çok fazla "" koydum biliyorum
Neyse baya saçmaladım by
![]()
Kinezi olayları fazla uydurma pls daha mantıklı bir şey bulBiokinesis ile genlerini değiştirebilirsin ++ gen değişimi kanıtlanmış bir şeydir![]()
Gerçekten çok düşündürücü bir durum o sperm hücresiyle yumurta hücresini istiyorum.Kinezi olayları fazla uydurma pls daha mantıklı bir şey bul
Ve bu gaylığın genetik oluşu uzun bir şey şöyle eli5 olarak anlatayım
Anne karnındayken 3. aya kadar cinsiyetiniz belli olmuyor ondan sonra anne karnında (yanlış hatırlamıyorsam) testesteron ve östrojen verilerek cinsiyet belirleniyor.
Bu östrojen (kadınlık hormonu) ve testesteron (biliyorsunuz) oranı düzgün olmazsa erkeklerde gayliğe kadınlarda lezbiyenliğe sebep oluyor![]()
Kötü anlamda söylediyse onun kalbini kırabilirim.Bence kötü anlamda söyledi çünkü bana liseli demedi![]()
Mmm alakası niyGerçekten çok düşündürücü bir durum o sperm hücresiyle yumurta hücresini istiyorum.Getir onları bana
![]()
Bilmeyen ben*Mmm alakası niy![]()
Hoşgeldin. Yukarıdaki kişinin söylediği şeyi bende yaparım. Portlu sw açıp portsuz gibi gösteririm .s.ssHoşgeldin,
Foruma bol bol füze sokan bir kişiyim ve çok sunucu açmayı severim çok farklı sunucu fikirleri açarım tutmayınca kapatırım![]()