xxataberk12
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ya mod yükledin yada minecraftın çok eski bi sürümüdürozaman söyle ben neden gördüm herobrineyi beni takip ediordu?
ya mod yükledin yada minecraftın çok eski bi sürümüdürozaman söyle ben neden gördüm herobrineyi beni takip ediordu?
ya ben bu 8 yaşındaki çocukları anlamıyorum 1.3.2 de herobline gördüm beni kovalıyodu ne ya
ya ben bu 8 yaşındaki çocukları anlamıyorum 1.3.2 de herobline gördüm beni kovalıyodu ne yadalga geçiyorlr resmen
zaten siteyi 8 ila 10 yas arasi çocuklar basmıs arkadaşım biz bunlara cevap vermekden bıktık
mod yükledim bu arkadasda mod yükledi sen nerelerdesin hacı minecraft bölümünde herobrine dosyası gördümya mod yükledin yada minecraftın çok eski bi sürümüdür
yenimi anladın ?hmm ozaman herobrine var...
sen salaklaşma lütfen inş sanada allah gösterir o zaman anlarsın belki beniKardes mallaşmayin lütfen ben hergün mod felan yüklüyorum %appdata% bin e giriyorum bi *** yok ya böyl laga luga olsun diye seyler uydurma yada kendi yükledigim moddan Korkma![]()
(Hepsini okumadım) The End bi tür portal. portal stronghold da bulunur(yeraltı kalesi gibi düşün, bissürü oda var) en kolay bulma şekli enderman gözüne sağ tıkla uçar o seni götürür. iskelet olayı ise olabilir. arkadaşımın dediği gibi spawner çakışması olabilir. bi xp farm görmüştüm nerdeyse 1 blok başına 10 iskelet düşüodu. kasması anormal bi olay deil. gözünüzü seviim herobrine vardır ondan kasıodur gibi laflar etmeyin![]()
Anlamıyorum Sizi çocuk 10 yaşında 5 yıldır minecraft oynuyorum diyor,zombiyle vilagerin texture'ünü değiştiriyor herobrine var diyor, Minecraft taki ana menüdeki minecraft kısmında genellikle espiri olsun diye bir yazı yazar "Herobrine" yazınca herobrine var demek oluyosa geçende "Gargamelde oynuyor yazınca gargamel mincraft mı oynuyor demek?! Bu 8-10 yaşındaki daha hakkında hiçbir şey bilmeden herobrine var diyen bebelerden gına geldi!!!yaw ben gördüm diom bu arkadaş indirmiş gibi görünüor söylediklerine göre modu indirmiş söylediği şeyler modu indirmektir minecraft yazan yerde herobrine yazması mesela o herobrinedir o kasma o mağara falan herobrinenin işidir
Haklısın sonuna kadar!8 yaşındaki bebelerin herobrine gibi varolmayan şeylerle ilgi çekmeleri vol.58762347174819347184