XxRaticaLxX
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Flows HD geçtim . Yanlış map girince ortaya çıkan görüntüMedieval yapıyı Modern Texturepack ile kullanan kafasını yaşayamadığımız insan![]()
Flows HD geçtim . Yanlış map girince ortaya çıkan görüntüMedieval yapıyı Modern Texturepack ile kullanan kafasını yaşayamadığımız insan![]()
Neden özel olan benimFlows HD geçtim . Yanlış map girince ortaya çıkan görüntüSeninle (özel insan) paylaşmak istedim xD
İçimden Geldi .. Flows HD Açıkken envanterde yanıt vermiyor diyor ve gidiyorNeden özel olan benim![]()
Ne anlarım ben texturepack'denİçimden Geldi .. Flows HD Açıkken envanterde yanıt vermiyor diyor ve gidiyorÇözüm biliyor musun ?
Gerçektenmi ? Hani ilk için fena değil.Kardeşim efsane olmuş..!
Valla ben ciddiyim .Gerçektenmi ? Hani ilk için fena değil.
Sana Ne Desem Booş..!Gerçektenmi ? Hani ilk için fena değil.
Teşekkürler . Bir Modern Yapıya Başladım .Onunda Konusunu Açarım Ama İç Tasarım Pek Yapamıyorum.Eğer modern bir yapını görebilirsem daha iyi bir yorum yazabilirim. Ancak bu haliyle sana sadece Medieval olarak gelişmelisin demek istiyorum. Çünkü Medieval yapı sadece tek bir kale veya tek bir evden oluşmaz. Ayrıca Medieval Modern'e nazaran iç tasarıma daha çok önem vermektir. İç dekorunda bir fotosunu atabilirsin.
Ya da yapmadıysan en azından sana bir öneri olsun.
Tamam :ADSMedivial calışan bir arkadaşın evine buzdolabı yaptığını görmüştüm aman sende benzerini modern yapıda yapma
Evet MedivialMedivial calışan