I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Tahmin ettiğim gibi, forum kurallarını okumamışsın. Oku lütfen.
Tahmin ettiğim gibi, forum kurallarını okumamışsın. Oku lütfen.
Bir dakika...MoonStalker,MasterGhost'u hatırladın mı?Merhaba, bende sao bağımlısı olup saonun son bölümlerini izlemeyen kişiyim.
Sonradan düzenledimTahmin ettiğim gibi, forum kurallarını okumamışsın. Oku lütfen.
Hala nevergiveup diyor -.-Merhabalar
Benim adım Rayandu. Kısaca Rayan diyebilirsin.
16 yaşındayım.
Hobilerim İngilizce ve Türkçe rap söylemek, yazmak ve WWE profesyonel dövüşle uğraşmak.
Arada sırada anime seyrederim ama fan değilim
En sevdiğim oyunlar MOBA tarzı oyunlardır fakat asla LoL oynamam. Berbat bir oyundur.
DOTA 2Yok (Kalıcı Yasaklanma).
Fakat bu aralar sınavlar, ödevler ve maçlar yüzünden oyuna zaman ayıramıyorum.
Tabi elemeleri kazandıkça ayı gibi herifler gelmeye başladı o yüzden arada dayak yediğimden sırtım ağrısına ölebiliyorum
ama [HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG]
Ama asla pes etmiyorumHala nevergiveup diyor -.-
Ama asla pes etmiyorumyediğim dayaklar karşısında pes edersem NXT ye nasıl gideceğim ?
Kendisini filmde sanan gencin dramı*Ama asla pes etmiyorumyediğim dayaklar karşısında pes edersem NXT ye nasıl gideceğim ?
Maçların eleme sonlarında " I quit" maçları olurBu Naruto değil maalesef. Bazen pes etmek daha iyi ^^
Maçların eleme sonlarında " I quit" maçları olur
Eleme sonlarında olan i quit maçında her şey geçerli (Masa sandalye sopa kelepçe vs vs)
Ve bu maç handicap olur.
Handi cap maç nedir internetten aratırsın
sadece yasak bölgeye tekme atarsan diskalafiye olursun.
Allah korusun -.- daha çok maç var daha. Umarım öle bir şey olmazUmarım bir sandalyeyi kafana geçirirlerde akıllanırsın ne diyeyim![]()
Allah korusun -.- daha çok maç var daha. Umarım öle bir şey olmaz![]()
Profesyonel güreşdeki move'lar acı çektirir bayıltır ve asla felç etmezBirinin yaptığı bir harekette boynunun kırılmasından ve ölmenden/felç kalmandan iyidir![]()
Profesyonel güreşdeki move'lar acı çektirir bayıltır ve asla felç etmez
Öldürebilmesi için bir kişiye 50 kez RKO çekmen gerekir ara vermeden.
Sanırım amatörsün bilip bilmeden konuşuyorsun.
Azıcık WWE maçları seyret bakalım![]()