Modern House - WhoIsLance

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj kabalık ve aşağılayıcı ifadeler içerdiği için kaldırılmıştır. @WhoIsLance 'dan özür diliyorum.

Son düzenleme:

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkça söyleyeyim, benim mimarlıkla aram yok. Olsa da bunun gibi olurdu ve yapmazdım da. Sırf artistlik olsun diye "Senin yaptıklarınıda görelim ?" demen açıkçası beni üzdü. Ben orada sadece görüşümü belirttim :)
İyiki üzmüş başkasının emeklerine en iğrenç mimarı olmuş gibisinden konuşmak kolay en azından emeğine sağlık ama ben pek beğenmedim diyerek belirtebilirdin. Neyse herkese iyi oyunlar.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkası yapsaydı "Bu dünyada daha az mimar olmalı" derdim. Ömrümde gördüğüm en iğrenç mimari olmuş. Kaba konuştuysam özür dilerim.
Senden daha iyilerini bekliyorum, fake hesap olduğun belli. Beni tanıyan tanır mimarlığımı da bilir. İnceden laf sokmaya çalışma, beceremiyorsun.
Laflar,hareketler kişiliği gösterir. Ve kişiliksizlikde bu kadar iyi vurgulanabilir. Eleştirini kalp kırmadan da yapabilirsin biliyorum.Böyleleri de tüm hevesi alıp kaçıyor ak.Kim olduğunu anladım aslında.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senden daha iyilerini bekliyorum, fake hesap olduğun belli. Beni tanıyan tanır mimarlığımı da bilir. İnceden laf sokmaya çalışma, beceremiyorsun.
Laflar,hareketler kişiliği gösterir. Ve kişiliksizlikde bu kadar iyi vurgulanabilir. Eleştirini kalp kırmadan da yapabilirsin biliyorum.Böyleleri de tüm hevesi alıp kaçıyor ak.Kim olduğunu anladım aslında.
Bana bunu söyleyen belki de 100. kişisin ve ben de belki bin defa söyledim "BEN FAKE HESAP DEĞİLİM !" Lütfen bunu anlayın artık. Ve yorumda biraz sert davranmış olabilirim kabul. İlk olarak ben sana veya başka birisine laf sokmaya çalışmadım sen öyle anladıysan o başka. Bana göre çok kötü olmuş bende fikrimi belirttim. Ve belki sert davranmış olabilirim o da kabul. Ve artık şunu anlamanızı rica ediyorum ; BEN FAKE HESAP DEĞİLİM ![DOUBLEPOST=1419146739,1419146643][/DOUBLEPOST]
Ve 2 yorum öncesinden belirttim ; "Benim mimarlıkla alakam yok. Olsaydı da bunun gibi yapılar olurdu ve yapamazdım da" hala da yapamam, yapamıyorum, yapamayacağım.