Faction Sunucularda Nasıl Başarılı Olunur?[Adım Adım Rehberler]

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Craps. Bu Gün Sizlere Factions Sunucularda Nasıl Başarılı Olacağınızı Göstereceğim.

Hemen Başlayalım İsterseniz?

-

1. ADIM
Arkadaş Edin

Evet Bildiğiniz Gibi Arkadaşlık Önemlidir. Hem Sunucularda, Hem Hayatta Hemde Forumlarda vs. vs. . Eğer Bir Factions ta Arkadaş Edinemesseniz Başarılı Olma İhtimaliniz Azalır.

Nasıl Arkadaş Edinilir ?
Arkadaş Edinmek İçin Gidipte Chat'e "BENLE KNK OLANA 1K VERCEM BELER!" Demiyeceksin.
Gitceksin, Adam Gibi "Arkadaş Aranır!" Diye Soracaksın. Ama Arkadaş Edinmeninde Filtreleri Var Tabii.
1- Olgun Olacak
2- Sunucuya Yeni Başlamış Olacak
3- Sen Lider, O Öğrenci Gibi Davranacak.
Bunları Onda Uygun Görüyorsan Arkadaş Edin. Arkadaş Edindiğinde, Eğer Arkadaşın Güvenilir ve Yukarıdaki Filtrelere Uyuyorsa, Emin Ol ki Çok Eğleneceksiniz. Bu Arkadaşın Senin Sunucudaki Kankan Olacak.

2. ADIM
Bir Klan Kur

Klan Kurmak Sunucudaki Bir Diğer En Önemli Şeydir. Çünkü Klan Kurduğunuzda, Arkadaşlarınız Artar, Artar, Artar... Ancak Klan Kurmak Bir Yetenek İster. Liderlik Yeteneği. Bu Sizde Yoksa Bunu Okumayı Kesin. Herneyse. Tabii ki Klan Kurmak Bazı Sunucularda Para İster. Klan Kurmak İçin Para Kazanmanız Gerek. Klanınızı Kurduğunuzda Klana Yeni Kişiler Alın. Klanınıza Rütbeler Ekleyin. Böylece Klandaki Kişileri Rütbe Atlamak İçin İstekli Yapabilirsiniz. Bir Klan Kurduğunuzda, Arkadaş Edindiğinizde ve Gerçek Bir Lider Olduğunuzu Düşünmeye Başladığınızda Diğer Adıma Geçin.

3. ADIM
Etkinlikler Yap

Klanında Etkinlikler Yapmak, Üyeleri Mutlu Eder. Birlikte Ava, Zindanlara, Veya Baskınlara Çıkın. Üyelerinizi Eğlendirin. Çünkü Eğer Etkinlik Yapmassanız veya Çok Fazla Offline(Çevrimdışı) Olursanız, Üyeler Sıkılır, Sizi Satar ve Başka Klanlara Geçer. Etkinlik Yapmak Çok Önemlidir.

4. ADIM
Para Kazan

Para Kazanmak En Önemli Şeylerden Biridir. İster Lapis, İster Meslek, İster Maden...
Klanınızın Giderleri İçin Para Kazanmanız Gerek. Yoksa İflas Edersiniz, Üyeler Klanınızdan Ayrılır.
Sizi Satarlar.

5. Adım
Klan Savaşları

Eğer Hazır Olduğunuzu Düşünüyorsanız Artık Klan Savaşlarına Geçebiliriz.
Klan Savaşları Yaparak Üyelerinizde Bir Umut Oluşturabilirsiniz. Eğer Sık Sık Klan Savaşı Yaparsanız Üyeleriniz Umutlanır ve Artık Düzenli Bir Şekilde Klan Savaşı Yapmaya Başlarlar.
Sunucudaki Klanlar Tek Tek Biter ve Daha Onlar Kendini Yenileyemeden Siz Sunuya Hükmetmeye Başlarsınız. Üyeler Önemli Değil. İster Bir Klanda VIP Olsun, O Klanı Yenebilirsiniz.

KENDİNE GÜVEN, YETER.
ARKADAŞLIĞA GÜVEN YETER.
BİR SUNUCUYA HÜKMETMEK ÇOK KOLAY.
İŞTE GERÇEK FACTİONS BU.
HADİ BİR DENE?

@Zurinqun < Başka Aklıma Gelmiyor k.b

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
1- Olgun Olacak

Arkadaş değil köle arıyorsun sanki

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Faction sunuclarda nasıl başarılı olunur: FACTİON SUNUCULARDA OYNAMA.

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1- Olgun Olacak

Arkadaş değil köle arıyorsun sanki
Biliyorsun Değil mi, Eğer Olgun Olmaz ise Seni Satar, Yeni Başlamamış İse Eğlenemessin Sıkılırsın, Ona Öğretmen Gerek.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Biliyorsun Değil mi, Eğer Olgun Olmaz ise Seni Satar, Yeni Başlamamış İse Eğlenemessin Sıkılırsın, Ona Öğretmen Gerek.
Hadi ondan birkaç bilgi kapayım,o ban aben ona öğreteyim,beraber yönetelim diye arkadaş olmassan her factionda olan,sw nin kralı ama hertürlü kötülüğü hileyi yapan tiplerden olursun :)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz konu ve anlatım saçma özellikle Türkiye'nin factions sunucularında aynen şöyle olur ;
1.Lapisle tonlarca para kas
2.Klan kur
3.PvP de yenilince küfür et
4.Hile kullan

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bari iş arkadaşı, ortak, sidekick diye uydursaydınız. Çünkü 'arkadaş' bu alana göre biraz genele kaçar. Ve ayrıca 'arkadaş'ı sanki mal* gibi anlatmışsınız. 'Arkadaş aranır' ne demektir? Yani neslinizin seviyesini düşürüyorsunuz ya, başka bir diyemiyorum.

Bütün bu arkadaş kavramı hakkındaki cahilliğinizin dışında konu oldukça yararlı olmuş, ellerinize sağlık.

*cisim anlamında

Sent from my iPad using Tapatalk

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"nasıl arkadaş edinir" kısmı tamamen yanlış. bi kere "arkadaş aranır" diye bi laf olamaz, olmamalı. ayrıca "Sen Lider, O Öğrenci Gibi Davranacak" bu kısım ne alaka? arkadaşlıkta herkes eşit olmalıdır. eğer biri öbüründen üstün olursa arkadaşlık yürümez. yani benim görüşüm böyle. onun dışında klan kısımları güzel, onlara lafım yok.