Steam Yılbaşı İndirimleri Ve Bunlardan Faydalanmak İsteyen Kırmızı :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Keşki daha önce gelseydin :(
CS:GO aldım bile ve Valve Complate Pack aklımın ucundan bile geçmedi :(
Blade Symphony alacağım büyük ihtimal.Limboyu düşünüyorum.
Blade Smyphony var ben de güzel oyun ama bir süre sonra sıkıyor zaten ama shuriken atma falan baya güzel takla atma duvarda koşma kılıçla mücadele baya eğlenceli istersen al ama çok iyi oynayamazsan sıkılırsın çünkü oyunda kombo yapmak çok önemli :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blade Smyphony var ben de güzel oyun ama bir süre sonra sıkıyor zaten ama shuriken atma falan baya güzel takla atma duvarda koşma kılıçla mücadele baya eğlenceli istersen al ama çok iyi oynayamazsan sıkılırsın çünkü oyunda kombo yapmak çok önemli :D
Çok beceri ister mi ?
Bir de sence Primal Carnage alayım mı ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok beceri ister mi ?
Bir de sence Primal Carnage alayım mı ?
Yok alışırsın zaten sadece kombo yaparken biraz dikkatli ve hızlı olman gerek o kadar bir düşmanın üzerine direk ilerleme bekle o gelsin sağa sola kaçarken vurursun yavaş yavaş acılı acılı öldürürsün. Ya şöyle söyleyeyim bana göre Tf 2 den kolay :D
Primal Carnage hakkında herhangi bir fikrim yok daha oynamadım bir incelemelere gözat bence.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok alışırsın zaten sadece kombo yaparken biraz dikkatli ve hızlı olman gerek o kadar bir düşmanın üzerine direk ilerleme bekle o gelsin sağa sola kaçarken vurursun yavaş yavaş acılı acılı öldürürsün. Ya şöyle söyleyeyim bana göre Tf 2 den kolay :D
Primal Carnage hakkında herhangi bir fikrim yok daha oynamadım bir incelemelere gözat bence.
Priamal Carnage: Extinction var gelişmişi ama 30 küsür lira.Normal Primal Carnage 6 Tl bir şey kaybeder miyim alsam ? 21 TL'm var.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Priamal Carnage: Extinction var gelişmişi ama 30 küsür lira.Normal Primal Carnage 6 Tl bir şey kaybeder miyim alsam ? 21 TL'm var.
Normalden artısı ne bunun bir de Oyuna baktım güzele benziyor ancak insanlar biraz daha güçlü gibi bir de takım dağınık çalışırsa kesinlikle kaybedersiniz. Yani tam bir takım oyunu ama yine de insanlar avantajlı durumda gibi çünkü silahlar vs pençe ısırık vb. den söz ediyoruz dikkatli oynanması gereken bir oyun. Grafikleri de güzele benziyor hoşlandıysan ala ama dinazorken çok fazla ölebilirsin (Tabi haritalar arası farklar mevcut mesela bir harita insanların lehine bir harita insanların aleyhine falan) ayrıca çalılığa saklanma olayı falan da var çok güzele benziyor yine de istersen al istersen alam karar sana kalmış.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalden artısı ne bunun bir de Oyuna baktım güzele benziyor ancak insanlar biraz daha güçlü gibi bir de takım dağınık çalışırsa kesinlikle kaybedersiniz. Yani tam bir takım oyunu ama yine de insanlar avantajlı durumda gibi çünkü silahlar vs pençe ısırık vb. den söz ediyoruz dikkatli oynanması gereken bir oyun. Grafikleri de güzele benziyor hoşlandıysan ala ama dinazorken çok fazla ölebilirsin (Tabi haritalar arası farklar mevcut mesela bir harita insanların lehine bir harita insanların aleyhine falan) ayrıca çalılığa saklanma olayı falan da var çok güzele benziyor yine de istersen al istersen alam karar sana kalmış.
Alırım da 30 Tl ye daha güzeli var biraz para biriktirip onu mu alsam kafam öldü :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu al gitsin ya 30 tl rahat biriktirirsin azıcık beklesin oyun ne olcak
Ama bak biri ilk oyunu 2012 de çıkmış diğeri de yeni çıkmış (10 gün filan önce :D) ve bende de 21 tl var 10 tl daha koyup üzerine onu alsam daha mantıklı olmaz mı ? (onu alacağım demiyorum sadece fikir üretiyorum :D)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ama bak biri ilk oyunu 2012 de çıkmış diğeri de yeni çıkmış (10 gün filan önce :D) ve bende de 21 tl var 10 tl daha koyup üzerine onu alsam daha mantıklı olmaz mı ? (onu alacağım demiyorum sadece fikir üretiyorum :D)
E tabi güzel olur grafik konusunda gelişmeler yapmışlardır varsa bug ve glitchleri düzeltmişlerdir takımlar arası dengeyi falan ayarlamışlardır. Sonuçta boşu boşuna 30 tl yapmazlar eğer kafanda almak ile ile ilgili bir düşünce varsa dediğim gibi önce bir incelemeleri oku ondan sonra al çünkü bazen fragmanlar ve oyun içi görüntüler insanı aldatabiliyor. Tıpkı Miner Wars gibi :sinirli:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Pek güzel değil bu oyun ya baya uğraş istiyor. Aslında güzel ama uğraştırmasa bu kadar çok daha iyi olur.
Uğraş Ve Emek İsteyemen Bir Oyuna " Oyun " Terimini Kullanmak Saçmadır
Oyun Dediğin Bir Takım Uğraş Gerektirir Yeri Geldiğinde Bir Şeyi Yaptığın İçin Dünyanın En Mutlu İnsanı Yeri Geldiğinde Bir Şeyi Yapamadığın İçin Kafanı Yerden Yere Vurduran Bir Şeydir
Minecraft Gördüğün Her Oyundan Daha Fazla Uğraş İstiyor Bakarsan...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Uğraş Ve Emek İsteyemen Bir Oyuna " Oyun " Terimini Kullanmak Saçmadır
Oyun Dediğin Bir Takım Uğraş Gerektirir Yeri Geldiğinde Bir Şeyi Yaptığın İçin Dünyanın En Mutlu İnsanı Yeri Geldiğinde Bir Şeyi Yapamadığın İçin Kafanı Yerden Yere Vurduran Bir Şeydir
Minecraft Gördüğün Her Oyundan Daha Fazla Uğraş İstiyor Bakarsan...
Ya sürekli iş çıkıoyr anladın mı? Bırakamıyorsun bir türlü yok jeneratörler kapanıyor yok 1 saat içinde suçlu geliyor oda yap kantin yap revir yap falan derken çok uğraştırıyor. Bazen de hata verip savelemiyor al başına belayı