Üyeleri Yorumlayalım

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@rayandu06 He love diss atmak*
@Alps ayı lafının ortaya çıkmasını sağlayan kişi*
@Zurinqun işsüz*
@BigAKdoom henatü*
@rayandu06
Onunla sohbet edince sıkıntımı gideren, bana saygı duyan bir kişi. Kendsini çok severim
10/10,5

@Zurinqun
Kendisi Benim Dünyamda En İyi Arkadaşımdır. Onunla Hep Arkadaş Kalmaya Devam Edeceğim. Bana Küssede ben ona hala saygı duyarım.
10/11

@Polkakorowakurwa
Kendisi Benim İlk Arkadaşım Olur. Ona Büyük Bir Saygı Duyuyorum. Huyunu Aşırı Fazla Çok Severim.
Burdan Ona 10/11,5 Yolluyorum.

@MUHDE
Kendüsü Bana Yardum Etmüş Bir İnsandür. Dilini Aşuru Severüm Oyüzden onun gübü konusmaya çalışıyır ben*
Kendisine Olan Saygım Herkesten Çok Büyüktür. Kendisine Burdan 10/20 veriyorum.

@JusticeWhipsSs
Benim plug dj odama çağırmadan gelip benimle sohbet etmesi çok hoşuma gidiyor. Açıkcası çok iyi bir insandır kendisi.
Sana Puanım 10/15

@Alps
Kendisi Bana Bilgi Vermiş, Kendisi Benimle Sohbet Etmiş, Huyunu Aşırı Çok Sevdiğim Bir İnsandır Kendisi.
Sana Saygım Zurinqunla aynı ^^,
10/15

@GodofMilker
Benimle Sohbet Etmiş Bir İnsan Ve Bana Olan Kemal Appi Deyişi Beni Bitiriyor.
10/10

@BigAKdoom
Kendisiyle Aynı Kafadan Olduğumuz İçin Hiç Sorun yaratmıyorum ve kendisine saygım büyüktür.
10/10

@Glyphl
Kendisi Benimle Sohbet etmiş, İnternet durumlarımız aynı* , Benimle Tnt run oynamış bir insan olarak sana saygım sonsuz
10/100(yüz)(sayı olarak)(bir sıfırı fazla yazmadım)(evet doğru gördün yüz 100)

Ve unuttuğum herkese puanım
10/10
Geleyepehele gege vepe .-. en azı alan 1/10 <-< (veya /Kemal appi\'nin matematiği ölmüş)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklınıza gelen en son kişiyim sanırım. @Iskefiyeli18 @KadirBerk

@Iskefiyeli18:
Kendisi çok iyi bir insandır.Her ne kadar aramızda baya bir şeyler geçse de onu seviyorum ^^

@KadirBerk:
Bazen beni çok sinir ediyor.Kendisi berbat bir coderdır ama çok iyi bir arkadaştır :p

@owen_1:
Beni vip almadan öldürtmeyecek biri.La bütçem yok anla artık :D İyi biri -_-

@Zurinqun:
Kinezi,kan,******,ateist vs. dendiğinde ilk aklıma gelen kişi.Bazen çok ciddi olabiliyor,bazen de çok şakacı.. Koyun yüzleri yakmıştık onunla.Severim keretayı.

@LostRunner:
Tanışmamız pek iç açıcı olmadı ama sonradan Zurin sayesinde yüz yüze konuşup anlaşabildik.Saygı duyarım kendisine ^^

@Drag422:
AcockShock ve OyuncuLimon zamanında tanıştığım iyi bir arkadaş.BF3 oynayalım diyip duruyordum.Şu anda öldü sanırım sesi soluğu çıkmıyor ._.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklınıza gelen en son kişiyim sanırım. @Iskefiyeli18 @KadirBerk

@Iskefiyeli18:
Kendisi çok iyi bir insandır.Her ne kadar aramızda baya bir şeyler geçse de onu seviyorum ^^

@KadirBerk:
Bazen beni çok sinir ediyor.Kendisi berbat bir coderdır ama çok iyi bir arkadaştır :p

@owen_1:
Beni vip almadan öldürtmeyecek biri.La bütçem yok anla artık :D İyi biri -_-

@Zurinqun:
Kinezi,kan,******,ateist vs. dendiğinde ilk aklıma gelen kişi.Bazen çok ciddi olabiliyor,bazen de çok şakacı.. Koyun yüzleri yakmıştık onunla.Severim keretayı.

@LostRunner:
Tanışmamız pek iç açıcı olmadı ama sonradan Zurin sayesinde yüz yüze konuşup anlaşabildik.Saygı duyarım kendisine ^^

@Drag422:
AcockShock ve OyuncuLimon zamanında tanıştığım iyi bir arkadaş.BF3 oynayalım diyip duruyordum.Şu anda öldü sanırım sesi soluğu çıkmıyor ._.
@RedIsBack
Forumu bırakıyorum diyerek hala bırakmayan kişidir.

K

Klood07

Ziyaretçi
@ColdFireTR
Evrenin en zeki ve dahi kişisi. Hunharca işlerini bitimesinden bahsetmiyorum bile. Çok nazik, cömert ve çok alçakgönüllü. Ego denen şeyden gram yok .

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan yeter lan yeter.Şaka anlayışın buysa git öl gel.

*Taht is a dying i call MonsutaIsBack*
Senin dediğin şaka değildi klasik çocuk bahanesiyle gelme bize gülüm. :) Açık açık forumu bırakıyorum dedin konunda ve ''Ciddi'' Tipi kelimeler kullandın bunun şakası veya Troll'ü olmaz gülüm kendini kandırırsın anca. :)

:kgül:
@Iskefiyeli18
Bu arkadaşa soralım birde?​