- En iyi cevaplar
- 0
Oha Resmen HortladıAyıp ediyorsun![]()
Oha Resmen HortladıAyıp ediyorsun![]()
Senin beni sevmeni istemiyorum. xDD@AtomTR adamın dibidir . 13K abonesi var 1k abonesi olduğu günlerden beri beraberiz konuşuruz sürekli yardımcı oluruz birbirimize. Hala totosu kalkmadı inşallah kalkmaz . Geleceği çok açık cidden
@LifeTaker qalp qalp . Bir adam hem karizma hem sexi bir ses hem komik hem yetenekli hem saygılı olabilir mi ? Aha bu adam böyle işte .
@MUHDE HORT sdfsdfsdf Süper birisi kendisi çok eğlenceli
@JusticeWhipsSs Centilmen , adam gibi adamHarika bir insan , omegleden takip ediyoruz
@Iskefiyeli18 @RedIsBack süper insanlar yine . Cidden çok yetenekli yardımseverler ^^
@Zurinqun ilginç birisi . Çözemedim gitti . Adamı ifşa etmek için fizik hocasıyla konuştum arkadaşlarını buldum ama 1 hafta önceden resimlerini silmiştiNeyse güzel insan
@Chypie06 Mütevazı , yetenekli hem de baya yetenekli , bize yardımcı olan çok iyi bir insan. Keşke daha çok zamanı olsa da devam etsek beraber çalışmaya
Şimdilik yeter ilerde uplarım.
Zorin i ifşa edip dövecek kişi benim@AtomTR adamın dibidir . 13K abonesi var 1k abonesi olduğu günlerden beri beraberiz konuşuruz sürekli yardımcı oluruz birbirimize. Hala totosu kalkmadı inşallah kalkmaz . Geleceği çok açık cidden
@LifeTaker qalp qalp . Bir adam hem karizma hem sexi bir ses hem komik hem yetenekli hem saygılı olabilir mi ? Aha bu adam böyle işte .
@MUHDE HORT sdfsdfsdf Süper birisi kendisi çok eğlenceli
@JusticeWhipsSs Centilmen , adam gibi adamHarika bir insan , omegleden takip ediyoruz
@Iskefiyeli18 @RedIsBack süper insanlar yine . Cidden çok yetenekli yardımseverler ^^
@Zurinqun ilginç birisi . Çözemedim gitti . Adamı ifşa etmek için fizik hocasıyla konuştum arkadaşlarını buldum ama 1 hafta önceden resimlerini silmiştiNeyse güzel insan
@Chypie06 Mütevazı , yetenekli hem de baya yetenekli , bize yardımcı olan çok iyi bir insan. Keşke daha çok zamanı olsa da devam etsek beraber çalışmaya
Şimdilik yeter ilerde uplarım.
xDDSenin beni sevmeni istemiyorum. xDD
Valla mesajını görmedim siliyorumAşkısi) Özele girme
Seviyorum Seni yazmasam bile yerin ayrı
![]()
Aşkımı konuya çağırıyorum @
Bizde @ den sonrası yok@Glyphl aşq OwO
RayandusHusbandBizde @ den sonrası yok
Dur birşeyler sallıyayım.
@RayandusFanGirl
@RayandusHusband
@IloveRayandu
Sadece RayanduFanClub dese yeterliydi.RayandusHusband![]()