Selamlar Ben Yeni Üyeyim

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal sesini biliyorum bilerek bu şekilde konuşuyor.
++ Kendisi çok utangaçtır. Bu yüzden kameralara görünmek istemiyor olabilir.
+++ Kendisinin hiçbir rahatsızlığı vb... bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bilerek öyle konuşuyor.
Aynen öyle.Bilirsin çoğu Otaku kız ''Kawaii'' sınıfına mensup olmak için bu tür saçma davranışlar sergiler ki ben bu tip davranışları aptalca buluyorum.Nedeni ise her lafı gevelemeleri 3 yaşın da ki bebek gibi konuşma tarzları yüzünden ve söyledikleri her cümle de %60 gereksiz ve saçma uzatmalar kullanıyorlar.(Geneli hepsi değil.) En son izlediğim videolarında Einshine noel ağacıydı (Wüt? :ha:) Kat ise bir yerde gülmesi geldi o an sesi bir tuhaf çıkmıştı.Ama asıl sesini hiç duymadım gülüşünü bile doğru düzgün duymadım her güleceği sırada sanki boğazını sıkıyormuş gibi inleme sesleri çıkarıp duruyor.

Edit = ''Kendisinin hiçbir rahatsızlığı vb... bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bilerek öyle konuşuyor.'' ben sesinden bahsetmemiştim sadece çizimlerinde kendisi bir tuhaf çiziyor.Kendisini hastaymış gibi çiziyor.Ondan sağlık sorunu olabilir dedim.Ağzın da maske var onu neden çiziyor bilmiyorum ama göz bandı bir kız otaku için gayet normal bir şey.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle.Bilirsin çoğu Otaku kız ''Kawaii'' sınıfına mensup olmak için bu tür saçma davranışlar sergiler ki ben bu tip davranışları aptalca buluyorum.Nedeni ise her lafı gevelemeleri 3 yaşın da ki bebek gibi konuşma tarzları yüzünden ve söyledikleri her cümle de %60 gereksiz ve saçma uzatmalar kullanıyorlar.(Geneli hepsi değil.) En son izlediğim videolarında Einshine noel ağacıydı (Wüt? :ha:) Kat ise bir yerde gülmesi geldi o an sesi bir tuhaf çıkmıştı.Ama asıl sesini hiç duymadım gülüşünü bile doğru düzgün duymadım her güleceği sırada sanki boğazını sıkıyormuş gibi inleme sesleri çıkarıp duruyor.

Edit = ''Kendisinin hiçbir rahatsızlığı vb... bir şeyinin olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bilerek öyle konuşuyor.'' ben sesinden bahsetmemiştim sadece çizimlerinde kendisi bir tuhaf çiziyor.Kendisini hastaymış gibi çiziyor.Ondan sağlık sorunu olabilir dedim.Ağzın da maske var onu neden çiziyor bilmiyorum ama göz bandı bir kız otaku için gayet normal bir şey.
Einshine noel ağacı Kat da noel anne daha kıristimas(lel ingilizcesini yazamadı) gelmemiş hepi kıristimas diyor cahil.
Skype'sini biliyorum eklemiyor namussuz.

++Kendisi öyle çizmek istiyordur insanların zevkini anlayamazsın. :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Einshine noel ağacı Kat da noel anne daha kıristimas(lel ingilizcesini yazamadı) gelmemiş hepi kıristimas diyor cahil.
Skype'sini biliyorum eklemiyor namussuz.

++Kendisi öyle çizmek istiyordur insanların zevkini anlayamazsın. :)
''cahil.'' buna katılıyorum kendisi gittiği restoranı gösterdikten sonra bar kısmını gösterip oradan bir içki alıp video çekilirken bir dikişte bir su bardağı içkiyi bitirip 30 saniye sonra lavoboya kusmaya giden birisi. :lol:
merak ediyorum aslında kaç yaşında?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
''cahil.'' buna katılıyorum kendisi gittiği restoranı gösterdikten sonra bar kısmını gösterip oradan bir içki alıp video çekilirken bir dikişte bir su bardağı içkiyi bitirip 30 saniye sonra lavoboya kusmaya giden birisi. :lol:
merak ediyorum aslında kaç yaşında?
Einshine 17 yaşında olduğunu göre Kat büyük bi' ihtimalle ondan küçük olması gerek benim tahminim ne dersen Kat 15 yaşında.
++ Biz bu kızı bulursak neler yaparız. xD

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Einshine 17 yaşında olduğunu göre Kat büyük bi' ihtimalle ondan küçük olması gerek benim tahminim ne dersen Kat 15 yaşında.
++ Biz bu kızı bulursak neler yaparız. xD
Dikkat et bazı Japon bayanlar 32 yaşında olmasına rağmen 12 yaşında tatlı bir kız gibi görünüme sahiptir. :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sezgilerim iyidir. ^^ Kat Einshine'dan küçük. ^^
Sence bu dediğini bazı *Ecchi* tipi hareketleri Einshine ve arkadaşı ona karşı yaptığı sırada bir tepki vermemesinden anlaşılır mı?Banyo tikizleme fantazisi yaptı adamlar hiçbir tep ki vermedi camları kırdı blok koydu.Kızın önünde sapıkça şeyler konuştular bir şeyler inşaa ettiler kızdan en ufak bir tepki bile yok.En azından bizim kadar vardır kat bence.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sence bu dediğini bazı *Ecchi* tipi hareketleri Einshine ve arkadaşı ona karşı yaptığı sırada bir tepki vermemesinden anlaşılır mı?Banyo tikizleme fantazisi yaptı adamlar hiçbir tep ki vermedi camları kırdı blok koydu.Kızın önünde sapıkça şeyler konuştular bir şeyler inşaa ettiler kızdan en ufak bir tepki bile yok.En azından bizim kadar vardır kat bence.
Bilemiyorum amacım onu bulup onunla oynamak. xD (Japonya neredeydi lan?)[DOUBLEPOST=1419317888,1419317765][/DOUBLEPOST]++

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak buradan düüm düz doğuya kaptır görürsün. :lol:
Oynamak derken ne tür fantaziler var aklında? xD
@MUHDE Açıklama yap bana :D
O şekilde nasıl konuştuğunu öğrenmek*
Dönme dolaba binip en tepedeyken onu aşağıya atmak* tabii ki Einshine'ı da*
++ vb...[DOUBLEPOST=1419318049,1419317987][/DOUBLEPOST]+++++++ Konu çok pis dağıldı uyarı alacağız diye korkuyorum. Özel diye bir şey var. xD

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O şekilde nasıl konuştuğunu öğrenmek*
Dönme dolaba binip en tepedeyken onu aşağıya atmak* tabii ki Einshine'ı da*
++ vb...[DOUBLEPOST=1419318049,1419317987][/DOUBLEPOST]+++++++ Konu çok pis dağıldı uyarı alacağız diye korkuyorum. Özel diye bir şey var. xD
Ben daha çok katin üzerinde suşi yiyeceğini zannettim :(
Kati atma yazıktır Einshine i at ben aşağıdan alayım yukarı çıkarayım bir daha atalım :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben daha çok katin üzerinde suşi yiyeceğini zannettim :(
Kati atma yazıktır Einshine i at ben aşağıdan alayım yukarı çıkarayım bir daha atalım :(
Oh Kat'a bir şey olmasın Einshine'nin bağırsaklarını sökelim diyorsun tamam o da olur ben atayım sen geri getir yine atayım yine geri getir Kat de orada bizi izlesin. xD
++ Kat'in üzerinde sushi yemek güzel fikirmiş listeye ekleyeyim. xD

NitcZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin!Ben bu forumun Skyrim Fanı'yım.(Yaklaşık 2-3 yıldır oynuyorum)

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiiin :) Ben Semih.Kedi hastasıyım.Kendime hala yabancı arkadaş arayan bir şahsiyetim. @Laloww dan da görüşebiliriz :)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ömer bu forumun sırrıyım kimse beni tanımaz herkes beni görmezden gelir beni tanıyan kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmiyor en eski üyelerden biriyim