sorun büyük!!

FurkanSarıkaya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bu siteden minecraft indirdim fakat açtığımda ekranda minecraft yazıyor ve gidiyor anlayan varsa anlatabilirmi ?:S:sinirli:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya Premium satın al yada benim gibi arkadaşının premiumunu kullan :S Ben arkadaşınkini kullanıyorum sülalem raad .s

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama ben full istiyorum işte
O zaman premium al yada çekilişlere katıl. Kendini yırtsan premium bulacağım diye bulsan da hemen kapatırlar. Kısacası "Orjinal Olmadan Hiçbir MCSG'ye, Mineplex gibi premium serverlara giremezsin " :)
<= Burdan İndir 1.7.2 Sürüme Kadar Destekliyor Tam Sürüm
Lütfen korsan paylaşım yapmayınız. Korsanlık bir suç olup, Minecraft Türkiye forumlarında da izin verilmez.
Korsanlık

Üyenin kendisi tarafından oluşturulmayan hiçbir yasadışı ürünün (müzik, film, oyun v.s) paylaşılmasına izin verilmez. Bu tür içerikleri bulunduran linklerin paylaşılmasıda bu kurala dahildir.

bi site buldum olmassa oradan denerim[DOUBLEPOST=1419326264,1419326218][/DOUBLEPOST]
sorun orda premium alamıyorum çocuğum
Premiumu zaten orjinal site dışında alamazsın "Çocuğum". Üslubuna da lütfen biraz dikkat et olur mu ?
EDİT : Ağır fail olmuş anca farkettim :D çocuğum kelimesini kendisine kullanmış arkadaş, ama ben bize karşı söylediğini sandım .s
Keinet Launcher kullan. Kullandığın Teamextreme ise onu kullanma. Merak etme Keinet Launcher bozulmaz.

Yorumlara baktım hiç adam akıllı bir cevap yok. Bari biz yardımcı olalım.
Adam akıllı cevap ; Korsana Kullanma, Premium Al !

FurkanSarıkaya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman premium al yada çekilişlere katıl. Kendini yırtsan premium bulacağım diye bulsan da hemen kapatırlar. Kısacası "Orjinal Olmadan Hiçbir MCSG'ye, Mineplex gibi premium serverlara giremezsin " :)

Lütfen korsan paylaşım yapmayınız. Korsanlık bir suç olup, Minecraft Türkiye forumlarında da izin verilmez.

Premiumu zaten orjinal site dışında alamazsın "Çocuğum". Üslubuna da lütfen biraz dikkat et olur mu ?
EDİT : Ağır fail olmuş anca farkettim :D çocuğum kelimesini kendisine kullanmış arkadaş, ama ben bize karşı söylediğini sandım .s

Adam akıllı cevap ; Korsana Kullanma, Premium Al !
Bildirimin için teşekkür ederim.Ayrıca bir daha dikkat edeceğim.Ağabey sana bir şey sorucağım.Konu kilitlemesi diye bir şey varmı ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bildirimin için teşekkür ederim.Ayrıca bir daha dikkat edeceğim.Ağabey sana bir şey sorucağım.Konu kilitlemesi diye bir şey varmı ?
Uzun süre konuya mesaj yazılma ise veya konuda mesaj kasıyor, spam yapıyorlar ise konu arşive gidiyor.
-İlk dediğimden emin değilim yanlış bilgilendirmeyeyim-

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet konu kilitlemesi var, uygunsuz görülen konular yetkililer tarafından kilitlenip arşive taşınır. İstersen alt köşede bulunan "Rapor Et" butonuyla konunu kilitletebilirsin :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım arkadaş kendi konusunu kilitlemeyi sormuş, kendi konunu kapatmak istiyorum diye rapor edersen hallediyorlar sanırım.