Ne Düşünerek Uyandınız?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aaaah ah.
Bugün uyandım.
Önce iç çamaşırları kontrol ettim falan anlarsınız.
Sonra saate baktım
Ve saat 6 idi.
Kapkaranlık sadece oda ve rayandu vardı...
Her zamanki fantezim olan karanlık bir odada korkunç müzik açmak ve camları açmak rüzgarlı günde.
Sonra sonra
Sonra işte
Okul zamanı yaklaşıyordu.
Bende çantamı kontrol ettim falan.

Ve tabi ki bugünü yine WWE ve sevdiğim bir kızı düşünerek uyandım.
Senin sevgilin yok muydu* :(
Bir an internetim gitti oyun moyun çöktü ya :(
Controller'da çok saçma olmuş :( imleç yok tamamıyla ezbere oynamak zorundasın :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sizin uyandığınız saatte biz yatıyoruz yalnız :( @SectionFire

Yataktan kalktığımda her zamanki gibi hentaülerimi düşünüyorum siz ne bekliyordunuz :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bu vatandaş ve dünyayı patlatma projelerini dinlemekten uyku düzenim mafoldu Uyanıklık Sürem 15.00 - 07.30 | Uyuma sürem 07.30 - 15:00 oldu :(

Bu vatandaş ile selfiemiz (arkadaki muhde) :(

//Profili kapatmanın sonuçları*

Moderatör tarafından düzenlendi:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden 10 - 20 cm kısa beyaz tenli beyaz saçlı çıplak bir kızın bana sarılarak benimle beraber uyuduğunu ve benimle beraber uyandığını düşünerek uyandım.Doğruya doğru dürüstçe söyledim size.
*Best Comment Ever*
@MUHDE[DOUBLEPOST=1419457132,1419457091][/DOUBLEPOST]
Bu vatandaş ile selfiemiz (arkadaki muhde) :(

//Profili kapatmanın sonuçları*
Benim gibi sakalların var. B)[DOUBLEPOST=1419457225][/DOUBLEPOST]
Bu vatandaş ve dünyayı patlatma projelerini dinlemekten uyku düzenim mafoldu Uyanıklık Sürem 15.00 - 07.30 | Uyuma sürem 07.30 - 15:00 oldu :(
Benim kisi de 06.00 - 07.00'den 16.00 - 17.00'a kadar.

Son düzenleme:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocanın yazdığı küçücük yazıları görmek için mercek gözlük kullanmama rağmen göremememin verdiği ızdırap içinde Skypedan çaldırması ve tüm sınıfın biranda skype sesiyle irkilmesinin ardından muhdeye verdiğim tepkiyi temsil eden foto ...

Saat ( 22.00 ) Lanet olsun akşam okulu :(
Vay be demek aynı sınıftasınız.Cool Lise 3 müsünüz?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
..............................................
.......................
Hocanın yazdığı küçücük yazıları görmek için mercek gözlük kullanmama rağmen göremememin verdiği ızdırap içinde Skypedan çaldırması ve tüm sınıfın biranda skype sesiyle irkilmesinin ardından muhdeye verdiğim tepkiyi temsil eden foto ...

Saat ( 22.00 ) Lanet olsun akşam okulu :(

Oh. :(