RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Onu da öğretiyorlar m*l gibiSize excel kullanmayı öğretmiyorlar mıydı ?
5 - 6 - 7 sınıflar öyle.
Onu da öğretiyorlar m*l gibiSize excel kullanmayı öğretmiyorlar mıydı ?
5 - 6 - 7 sınıflar öyle.
Öğretmene RedGraphics öğretirsin artıkOnu da öğretiyorlar m*l gibiSanki biz bilmiyoruz kullanmayı.Sıkıyorsa Cinema4D kullansın öğretmen..
malwarebytes yükledim açmadı dosya hatalı dediCCleaner -Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AdvancedSystemCare -Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Malwarebytes -Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kendi bilgisayarın için olan sürümü kullandığına emin ol.malwarebytes yükledim açmadı dosya hatalı dedi
mesajı yazarken tekrar yükledim, yine olmadı![]()
Onu Biride Önermişti Yükledim Çok Karışık Program Bişeyler Sildi Ama Düzelen Bişeyler Yoktu.AdwareCleaner kullan. Ben memnunum ^^
Bende calisiyor. İlginc...Onu Biride Önermişti Yükledim Çok Karışık Program Bişeyler Sildi Ama Düzelen Bişeyler Yoktu.
sürüm seçme yok ve sadece 1 tane ücretsiz indirme linki var.Kendi bilgisayarın için olan sürümü kullandığına emin ol.
Sen w10 kullanmiyor muydun ?sürüm seçme yok ve sadece 1 tane ücretsiz indirme linki var.
engelleme kaldırdım ve yönetici izni de verdim. önceki mesajımda bahsettiğim sorun için deneyeceğim baka programlar işe yaramadı.
W8.1 kullanıyorum.Sen w10 kullanmiyor muydun ?