E buda bir şeyI don't know you![]()
Tamm kendimi birazdaha darius fanı olmaya karar verdim ve tek fan ben değilimSeni Bildim Bileli
Darius fanısın Ve sen forumda yakından sevdiğim bir arkadaşımsın gözümde.
Çok iyi bir insansın*
Trollsün -.-"
Herkesin eşit olduğunu sende biliyorsun Ve kendini küçük düşürmekte iyi olmazTanımasam da benden kat kat iyi birisi olduğuna eminim.
Herkesin eşit olduğunu sende biliyorsun Ve kendini küçük düşürmekte iyi olmaz![]()
Ben değiştirmiyorum biraz pozitif olman gerekli kendini aşsada yalnız bulursun aynı şey yükseklerdede geçerli...Gerçekleri Tanrı hariç kimse değiştiremez...
Tanımasam da benden kat kat iyi birisi olduğuna eminim.
Şöyle bir şey var : Her insanın zevkleri farklıdır ve sen gelip bu kişinin zevkine tükürmüş bulunmaktasın.Peki bunu hangi hakla yapıyorsun vede kişiyi başka forumlara postalamaya çalışıyorsun.Senin Dota oynama için bir sevgi hakkın varsa bu kişinin de bir hakkı var vede bu iki oyunda aynı tür ve World Of Warcraft ' tan türeme olaylar lütfen az saygılı ol.Vede reddemezsin diye bir kelime yoktur türkçeni ilerlet.İyi birisin
Fakat LoL oyuncularından nefret ederim.
Sana söyleyeyim attığın pentaları sadece lol forumlarında paylaş
Dota oyuncuları affetmez yapıştırır lafı
Hatta ben seni affetmeyeceğim.
LoL bir strateji oyunu değildir. Eğlence amaçlı bir moba oyundur.
Strateji asla ön planda değildir. Haritanın yapısı oynanış stili vs vs.
Kas öldür mantığıyla çalışan bir oyun
Mesela ben sana "Kötü bir Moba oyuncusu desem" Sen reddemezsin (!)
Çünkü reddetme sistemi olmayan bir oyun oynuyorsun (!)
Hakaretlere açıksın.
Daha 2 oyunu oynamadan yorum yapıyorsunŞöyle bir şey var : Her insanın zevkleri farklıdır ve sen gelip bu kişinin zevkine tükürmüş bulunmaktasın.Peki bunu hangi hakla yapıyorsun vede kişiyi başka forumlara postalamaya çalışıyorsun.Senin Dota oynama için bir sevgi hakkın varsa bu kişinin de bir hakkı var vede bu iki oyunda aynı tür ve World Of Warcraft ' tan türeme olaylar lütfen az saygılı ol.Vede reddemezsin diye bir kelime yoktur türkçeni ilerlet.