[İstek]Oyuncu öldürünce para gelsin

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an iş yerindeyim, incelemedim, aralarından 1.'si sanırım uygun olan ama dediğim gibi tam bakmadım.
Hangi plugine neyi eklememi istiyorsunuz? Plugin açık kaynak kodlu mu? Yani düzenlenmesine plugin sahibi izin veriyor mu?
Plugin terk edilmiş bukkitte buldum PvPTitles diye rütbe plugini buna ödül eklemeni isticektim

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Yaparım ancak bir şartla. Ben özel olarak sadece Son Oyuncu'ya özel plugin yaparım. Onun dışında yaptığım pluginleri herkesle paylaşırım. Yani bu plugini yaptığım zaman forumda paylaşırım, sana özel olmaz. Bunu kabul edersen bu akşam çalışmalara başlarım.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaparım ancak bir şartla. Ben özel olarak sadece Son Oyuncu'ya özel plugin yaparım. Onun dışında yaptığım pluginleri herkesle paylaşırım. Yani bu plugini yaptığım zaman forumda paylaşırım, sana özel olmaz. Bunu kabul edersen bu akşam çalışmalara başlarım.
tabii ki ben bana özel olsun diye şart koşmuyorum arkadaşlarımda yararlansın o benim için daha iyi rütbe sistemi survival serverlerinde kullanırlar Teşekkürler bu arada

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ben her zaman uzun sistemleri söylerim biliyosun gene mantık gene mantık :D

Lazım Pluginler
ComamndSigns
Jobs
Yapılacaklar
Spawn yapıcaksın mmorpg sunuculardaki gibi çıkılmayan.Jobs plugini ile insan öldürünce para gelebiliyor yeni grup aç adını değişik yap öldürünce para gelmesini xp gelmesini ayarlayabilirsin.
Spawndan çıkmak için sadece tabela ekle commandsigns"e şunu yap /jobs join meslekismi olarak yap 2 komut ekle /tp <kordinatlar> Sunucuya gelen herkes artık oyuncu ölünce para kazanır ve exp kazanır mutlu son :D
Kısa yolu ise Money Kill plugini :)

OmerGDO1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Acemiyken yazmış olduğum bir plugin var tamda senin istediğin gibi bir indir bak istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

olduparakazan.mob = mob öldürünce para verme eşya verme vs.
oldurparakazan.oyuncu = oyuncu öldürünce para verme eşya verme vs.
bu iki yetki istediğin gruba ver.
Eskiden sizin plugininizi kullaniyordum şimdi indiremiyorum şimdi acilen cevap verin lütfen gereksiniz :( Plugininizin link kırık lütfen yenileyin indiriceğim .

OmerGDO1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen varya adamın dibisin çok saol senin yaptığın pluginler hep işime yarıyor çok iyisin lütfen bırakma bari bizim için yap şu işi @GreenArrow KALBİMİZDESİN.[DOUBLEPOST=1419698687,1419698651][/DOUBLEPOST]
Bi zahmette artık mediafire yükle burdan siliniyor :/

OmerGDO1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim senden bir şey daha istesem ayıp olurmu ? işin yoksa yardım et .. WG 'de invincible allow yapınca pvp kapanıyor bunu herkes biliyor yanlız ben senden adamlar aşağı düşünce can gitmicek ama pvp yapabilecekleri bir plugin istiyorum lütfen bunu bütün plugin yapan kardeşlerimize söylüyorum. @GreenArrow , @IRFN , @emrah4434 , @AhmetMelihTR inşallah cevap gelir bekliyorum .

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Buyur, bunu kullanabilirsin.

Kaynak kodları;
PHP:
package so.irfn.nofalldamage;

import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.entity.EntityDamageEvent;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public class Main extends JavaPlugin implements Listener
{
  public void onEnable()  {  getServer().getPluginManager().registerEvents(this, this);  }

public void onDisable() {}

@EventHandler
  public void onFall(EntityDamageEvent e)
  {
    if (e.getEntity() instanceof Player && e.getCause().equals(EntityDamageEvent.DamageCause.FALL))  
    e.setCancelled(true);   
  }
}