|#| SafeMC |#| / +80 ONLINE / Kayıp Şifre Sistemi / 1.7/1.8 Spigot / IP İÇERDE KONUYU İNCELE

Serverimizi Nasıl Buldunuz ?

• Çok Başarılı

Kullanılan: 83 26.2%
  • Başarılı

Kullanılan: 18 5.7%
  • İyi

Kullanılan: 22 6.9%
  • İdare Eder

Kullanılan: 18 5.7%
  • Eh işte

Kullanılan: 17 5.4%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 19 6.0%
  • Kötü

Kullanılan: 14 4.4%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 24 7.6%
  • Sunucuyu Beleşe Versen İstemem

Kullanılan: 177 55.8%

• Kullanılan toplam oy
    317

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O Konuda haklısın o zaman durumu bildiğine göre yeni değilsin. Ben NewCraft'tan sonra birkaç ona benzer Faction sunucu açtım. Lapis olmayan Spawner bulmanız gereken. Hammadde'si olmayan ormandan ihtiyaç karşılanabilen felan... Ama tutmadı.
haklısın bende lapissiz server kurdum fakat gelenler lapissiz server olmaz diyip anında çıktı maalesef lapissiz server tercih edilmiyor artık bizde serverimiz tutsun diye mecburi olarak lapis yapıyoruz

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen birkez iş işten geçmiş. Millet alışmış kolay Minecraft'a.
ve artık minecraftı oynayanların %95 i 10-11-12-13 yaşlarında ve böylelerinede dert anlatılmıyor lapissiz server görmemişler eski faction zevkini bilmiyorlar bu yüzden tutmuyor ben minecraft 4 yıldır oynuyorum bunun 2 senesinde oyuncuydum ve oyuncu oldugum süre boyunca full faction oynadım bu 2 senenin son zamanlarında lapis moda olmaya başladı ve eski faction ruhunu bilen çok nadir kişiler kaldı

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
güncel[DOUBLEPOST=1419249255,1419165645][/DOUBLEPOST]Güncel Herkesi Bekleriz[DOUBLEPOST=1419338088][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1419424660][/DOUBLEPOST]Güncel Herkesi Bekleriz

emregulerRyhno

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
adam kaç kere hile açtı ben onu 2 gün jaile attıgımı biliyorum ama hala uslanmadı bende banladım açıkçası birini hile görünce anında banlamayı sevmiyorum herkese şans tanımak lazım ama 8wolf a çok şans verdim
tabi şans tanıman iyi bir şey ama bence banlama herkes hile hileliyi banlarsan oyuncu kalmaz

emregulerRyhno

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zaten sadece 8wolfu banladım hile sebebiyle ben genelde hile görünce anında kill ve 1 saat jail atıyorum ama eğer video ile hile oldugu kanıtlanıyorsa kill atmıyorum o an görmedigim için
yinede akıllanmıyorlar sunucunuz hile kaynıyor çoğu kişinin bu sebepden dolayı serveri bıraktığına şahit oldum

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Minecraft'ı yasaklamak lazım... Sunucu açsam premium açarım ve yaş kitlesi de 15'in altında olmaz. Ulan 80'li yıllarda çocuklar saklambaç, 9 taş, yakartop oynarlardı şimdi aileler çocuklarına 4 yaşında tablet, 5 yaşında pc veriyorlar yazık bu ülkeye...

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Minecraft'ı yasaklamak lazım... Sunucu açsam premium açarım ve yaş kitlesi de 15'in altında olmaz. Ulan 80'li yıllarda çocuklar saklambaç, 9 taş, yakartop oynarlardı şimdi aileler çocuklarına 4 yaşında tablet, 5 yaşında pc veriyorlar yazık bu ülkeye...
orası beni ilgilendirmez ama anlamadıgım şu sen ne diye bunu buraya yazdın ?

ErcanOZKAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D Ya siz şakamısınız? Dostum senin gibiler böyle diyorda. Neden senin dediğin tarzda sunucular açılınca kimse girmiyor? Ben çok denedim. Boşuna yorma çeneni artık yeni nesil bu sunucular.
"şaka mısınız" kesinlikle katılıyorum. KARDEŞİM ASIL SİZ ŞAKA MISINIZ?

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuyla ilgili görüşlerimi yazıcaktım böyle yazmışım .s Unutmadan sunucu güzel ama lapis yerine kızıltaş kullanılabilir.
lapissiz server kurmayı denedim fakat tutmadı ayrıca ha redstone ha lapis arada fark varmı ?[DOUBLEPOST=1419613913,1419613724][/DOUBLEPOST]
söylemeyi unutmuşum bu senin dedigin şimdiki çocuklar ve 80 lerin çocukları arasında fark sebebi sadece teknoloji bu bizim sorunumuz değil teknoloji gelişiyor bunu ne sen ne de ben engelleyebiliriz hatta bir ülke olarak bile engelleyemeyiz iş işten geçmiş bi kere böyle şeyler yazacaksan forumda işin yok :)[DOUBLEPOST=1419668030][/DOUBLEPOST]Güncel herkesi bekleriz[DOUBLEPOST=1419706942][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1419758635][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1419862850][/DOUBLEPOST]Güncel