- En iyi cevaplar
- 0
Kralın çocuğu geçer yerine yalnızkral öldü yerine vezir kral oldu![]()
Piri bana şu yalama işsizleri açıklasun*Aynen
Gerçi kimse yalama gençleri bilmiyor eskilerden kimse kalmadı bilen![]()
Kralın çocuğu geçer yerine yalnızkral öldü yerine vezir kral oldu![]()
Piri bana şu yalama işsizleri açıklasun*Aynen
Gerçi kimse yalama gençleri bilmiyor eskilerden kimse kalmadı bilen![]()
Kral milli değilmişKralın çocuğu geçer yerine yalnız
Piri bana şu yalama işsizleri açıklasun*
her tür konu olan içinde felsefe,matematik,günlük hayat,din,fantastik,bilim kurgu,kimya,fizik,biyoloji,her tür konunun olduğu yaklaşık 3K'lık forumun en çok mesajlı grubudur şu an 3 kişi yürütüyoruz üye almıyoruz plsKralın çocuğu geçer yerine yalnız
3K ise fazla değilmiş yani ben daha fazla bekliyordumher tür konu olan içinde felsefe,matematik,günlük hayat,din,fantastik,bilim kurgu,kimya,fizik,biyoloji,her tür konunun olduğu yaklaşık 3K'lık forumun en çok mesajlı grubudur şu an 3 kişi yürütüyoruz üye almıyoruz pls[DOUBLEPOST=1419617874,1419617823][/DOUBLEPOST]Hentaü OP
![]()
AL BENİĞ AL BENİ APİ ALLL HAYVN GİBİ MSJ KASARIKKKher tür konu olan içinde felsefe,matematik,günlük hayat,din,fantastik,bilim kurgu,kimya,fizik,biyoloji,her tür konunun olduğu yaklaşık 3K'lık forumun en çok mesajlı grubudur şu an 3 kişi yürütüyoruz üye almıyoruz pls[DOUBLEPOST=1419617874,1419617823][/DOUBLEPOST]Hentaü OP
![]()
Kralın çocuğu geçer yerine yalnız
onu siz 1 senede yapamazsınız dağılın şimdi3K ise fazla değilmiş yani ben daha fazla bekliyordum![]()
Spam ve flood yapmadan her konudan konuşarak*3K ise fazla değilmiş yani ben daha fazla bekliyordum![]()
Biz grup konuşmasında 2 ayda 2.5K mesaj kastıkonu siz 1 senede yapamazsınız dağılın şimdibu arada her konu var
3 kişi yürüyruz 5 kişi olaydı 10K falan olurdu -__-
1 konu üzerinde yoğunlaşmışsınızdır kesin biz bütün konuları konuştuk ağır dil gerektirir bizim konuşmamızBiz grup konuşmasında 2 ayda 2.5K mesaj kastık![]()
Kasmak*Biz grup konuşmasında 2 ayda 2.5K mesaj kastık![]()
Bkz. Oyun yapımı1 konu üzerinde yoğunlaşmışsınızdır kesin biz bütün konuları konuştuk ağır dil gerektirir bizim konuşmamız![]()
G0T korkusu başa belaKasmak*
İşte biz kasma derdinde değiliz o yüzden çok op bir rakam geliyir bize
Ve bencede op bir rakam
Eheh bide 1000 mesaj olunca craft_man'ı konuşmaya ekleme fikirleri vardı
Kimse ekleyemedi![]()
Orası ciddi bir konuşma canım boş mesajlar yokKasmak*
İşte biz kasma derdinde değiliz o yüzden çok op bir rakam geliyir bize
Ve bencede op bir rakam
Eheh bide 1000 mesaj olunca craft_man'ı konuşmaya ekleme fikirleri vardı
Kimse ekleyemedi![]()
aha minecraftta diamond düşürdüm .sOrası ciddi bir konuşma canım boş mesajlar yok![]()