Polkakorowakurwa hakkında düşünceleriniz

• Konuyu başlatan MUHDE
  • Başlangıç tarihi

Hentaü

• Kullanılan toplam oy
    24

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kralın çocuğu geçer yerine yalnız :(

Piri bana şu yalama işsizleri açıklasun*
her tür konu olan içinde felsefe,matematik,günlük hayat,din,fantastik,bilim kurgu,kimya,fizik,biyoloji,her tür konunun olduğu yaklaşık 3K'lık forumun en çok mesajlı grubudur şu an 3 kişi yürütüyoruz üye almıyoruz pls :([DOUBLEPOST=1419617874,1419617823][/DOUBLEPOST]Hentaü OP :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
her tür konu olan içinde felsefe,matematik,günlük hayat,din,fantastik,bilim kurgu,kimya,fizik,biyoloji,her tür konunun olduğu yaklaşık 3K'lık forumun en çok mesajlı grubudur şu an 3 kişi yürütüyoruz üye almıyoruz pls :([DOUBLEPOST=1419617874,1419617823][/DOUBLEPOST]Hentaü OP :(
3K ise fazla değilmiş yani ben daha fazla bekliyordum :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
AL BENİĞ AL BENİ APİ ALLL HAYVN GİBİ MSJ KASARIKKK
Tamam saçmalamayı kesiyorum.
Eyüymüş :( o 3K mesajı kaç kişi ile yapmıştınız ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kralın çocuğu geçer yerine yalnız :(

Piri bana şu yalama işsizleri açıklasun*

Muhtemelen ben dahil slayer23 Mr1King ve Emir77 bir konuda konuşuyurduk emir harika özgüveni sayesinde hepimizi bir konuşmaya ekledi sonra o konuşma çok devam etti kısa sürede 40 sayfayı geçtik sonra dedik başkalarını alalım o başkalarını alalım merakından sonra hafiften ölmeye başladı ben skype'da daha çok konuşmaya başladım vs. derken artık çok yavaş yavaş ölüyor :(
Ve içinde aklının alamayacağı her şey konuşuşur tartışılır bir karara varılır :(
Siyaset, ekonomi, müzik, FURRY? vb her şey konuşulur*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
1 konu üzerinde yoğunlaşmışsınızdır kesin biz bütün konuları konuştuk ağır dil gerektirir bizim konuşmamız :(
Bkz. Oyun yapımı
Bkz. Blender eğitimi
Bkz. İngilizce gelişimi
Bkz. Cinsel konular
Bkz. Dedikodu
Bkz. Duygusal anlar
Bkz. ETC